מישהו...

whatever4

New member
מישהו...

מישהו ראה את התוכנית שהייתה ב-mtv2 בשעה 11? זאת הייתה אחת התוכניות הכי עצובות שראיתי על קורט............

Runaway Train

New member
כן ילדה!!

EGOS&ICONS באמת אני מסכימה איתך..אחת התוכניות הכי עצובות שראיתי על *נירוונה* וכמובן היה עצוב כל הקטעים עם קורט...בכיכר סיאטל...והראיונות... תוכנית מושקעת ומדהימה באמת היה עצוב...מאוד עצוב

ש ו ק ה

New member
שמתם לב

שכשקורט דיבר על הלהקה הוא אמר קריסט ודייב וכשדייב דיבר על הלהקה הוא אמר קריסט וקורט וכשקריסט דיבר על הלהקה הוא אמר קורט ודייב... אומר לכם משהו על היחסים בין חברי הלהקה...? אני לא יודעת... שמעתי שדייב ממש שנא את קורט...

whatever4

New member
אני...

אני לא יודעת מה זה בדיוק אומר על היחסים ביניהם אבל פעם שמעתי ראיון עם דייב ולפי מה שהוא אמר הבנתי שהוא וקורט לא היו כל כך קרובים הוא אמר שכמה ימים לפני live and loud קורט יצא מהתרדמת שלו והוא אפילו לא ידע מזה..... כך שזה אומר משהו על היחסים ביניהם...

ב נ נ י

New member
לא יודעת...

אולי זה כי יותר נוח להגיד דייב בסוף... חוץ מי זה קורט לא היה כל כך חברותי...אז אולי הם לא היו ביחסים טובים, אבל מה שבטוח היו ביחסים טובים מאשר קורט וצ'אד, הם הרי לא העיפו את דייב נכון?!

Runaway Train

New member
שורה של הגזמות!

הלהקה מורכבת מקורט כריסט ודייב! משמע-הם יזכירו אחד את השני כלהקה! ומה הקשר "קורט לא חברותי",!?!? מה לא חברותי? הם חברים שלו,ללהקה ובחיים בכלל אולי בילדותו לא היו לא כ"כ הרבה חברים כי הוא לא התאים את עצמו-בקיצר איזה בולשיט "לא חברותי.." ואני לא חושבת שהם העיפו את צ'אד,ואפילו אם קורט ודייב לא היו מסתדרים או שונאים אחד את השני לא היו מעיפים את דייב מה שהיה מאחורי קורט ודייב זה שקורט היה לו את כל הבעיות עם הסמים דייב לא היה מוכן לעזור לו,לא היה אכפת לו כמה הוא סובל (ככל ההנראה..) והוא איים על קורט שאם הוא ימשיך עם זה הלהקה תתפרק! וזה הייתה "התמיכה" של דייב....מפה הוא יוצא מניאק אבל הוא לא שנא את קורט

ש ו ק ה

New member
הם לא העיפו את דייב

כי הוא מתופף מעולה! והוא השלים את נירוונה

לדעתי אתם מוציאים דברים

מפרופורציות! יכול להיות שהיחסים בינהם לא כאלו טובים, אבל להגיע למסקנה הזאת ע"י הסדר שהם אומרים את השמות מאוד טיפשי! (בלי להעליב, באמת) אבל העובדות האחרות לפחות מתבססות על משהו מעבר ל-"יכול להיות.."

למעלה