מישהו?

OH LORD

New member
מישהו?

מה הסיפור שיש במטרופוליס 2 תירגמתי אותו אך לא הצלחתי בדיוק לקשר אני יודע שיש שם מקרה על רצח או משהו כזה מה בדיוק..

NiGa

New member
בגדול -

ניקולאס, שחולם או מקבל מסרים מחיים קודמים שלו הולך למהפנט שיחזיר אותו אחורה, ויעזור לו להבין מה עברו. שם הוא מגלה סיפור על ויקטוריה, שהייתה חברה של ג'וליאן (הסליפר). הוא התמכר להימורים, והיא הלכה לאחיו הסנטור (המיריקל) ובכתה אליו, ובעצם ניהלה איתו רומן. לאחר מכן, היא החליטה לחזור לסליפר, אבל המיריקל הרג את שניהם, וביים את זה כאילו הסליפר גילה שויקטוריה בוגדת בו, רצח אותה ואז התאבד. (הוא ביים מכתב התאבדות והכל). בסוף סוף סוף הדיסק, המהפנט רוצח את ניקולס. עכשיו בזה אני לא בטוח - אבל למיטב הבנתי, המהפנט הוא המיריקל, והוא רוצח את ניקולאס בגלל מה שהוא יודע. ד"א, אם יש לך את הספרון המקורי של SCENES FROM A MEMORY, שים לב שיש חלוקת תפקידים בין ויקטוריה, ניקולס, הסליפר, המיריקל וגם חלוקה לעבר והווה. כך שאתה יכול להבין את השיוך של הטקסט לאיזו דמות, ולאיזה זמן. מישהו רוצה לתקן או להוסיף דברים?

NiGa

New member
תן לי להוסיף גם -

שבהתחלה (נגיד ב BEYOND THIS LIFE) מסופר הסיפור הידוע - על הרצח וההתאבדות. אבל לדוגמא, אחר כך - ב ONE LAST TIME הוא אומר דברים כמו In Spite of the evidence there's something still missing הוא נזכר בכל מיני שמועות, הוא מפקפק בסיפור הידוע ורק ממש בסוף הוא מגלה את הסיפור האמיתי. כך שיש בניה לקראת הכל...

RevitallicA

New member
מאמיל'ה...../images/Emo70.gif

אחד המפחידים
אפשר לעשות מזה סרט

CKYGUY

New member
נו , זה כמו

קינג דיאמונד שהדיסקים שלו זה בכלל סיפור על ילדה שרוח שולטת עליה בטירה או משהו כזה....

למעלה