מישהו

אקווה

New member
מישהו

יודע ויכול להסביר לי אולי למה חלק מהמוצרים ללא סוכר לא מקבלים את אישור האגודה לסכרת? היום נתקלתי בארטיק דיאט, ללא סוכר (45 קלוריות) שאין עליו אישור וכמו כן ידוע לי על עוד מוצרים כמו למשל ופלים ללא סוכר ועוד, שאין עליהם את תווית האגודה. מה הדבר אומר? שלא מומלץ לאכול את אותם מוצרים?
 
אקווה

למיטב ידיעתי, מוצרים שהם ללא סוכר ואין עליהם את תו האגודה, מותרים לאכילה. ההבדל היחיד, שלא רשום עליהם למה הם מהווים תחליף.
 

slightly

New member
לדעתי זה ענין של כסף

אני חושבת, שכמו שאנחנו משלמים כסף כדי להיות חברים באגודה, גם היצרנים משלמים. זו פרסומת נהדרת וגם יתרון ניכר במלחמה על הצרכן. זו רק דעתי, לא מבוססת על שום דבר.
 

איליקו

New member
דעתך נכונה

תו האגודה עולה כסף. אם אני לא טועה 7000 דולר למוצר. שיקולי האגודה לא תמיד טהורים. כך למשל הם אישרו לחם מקמח לבן שלכל הדעות אינו מתאים לסוכרתיים. קיימים לעומת זאת מוצרים מקבילים שאינם נושאים את תו האגודה וטובים מהמוצרים עם התווים.
 

איליקו

New member
משפט סיכום

רציתי לסכם ולומר שתו האגודה אינו אומר הרבה כמו גם שחוסר התו אינו מעיד הרבה. צריך לשפוט כל מוצר לגופו ולפי תכולתו.
 

אקווה

New member
חשבתי ככה

אבל לא הייתי בטוחה.. תודה לכל העונים רק אושר ובריאות!
 
למעלה