מישהו באיזה עיר בקליפורניה נוורלנד נמצאת? בבקשה תענו זה דחוף!!!!!
W whatever happens New member 20/7/02 #1 מישהו באיזה עיר בקליפורניה נוורלנד נמצאת? בבקשה תענו זה דחוף!!!!!
S slish New member 20/7/02 #2 הוא גר במקום (שכונה) שנקראת... סנטה ברברה SANTA BARBARA שכונה בקליפורניה שבלוס אנג´לס
S slish New member 20/7/02 #4 זה הלינק למפה של האיזור.... איפה בדיוק אני לא יודע! אפשרי לשאול את מיכל "חברה במועדון..." כי היא הייתה בכניסה ל"נוורלנד" for a map of santa barbara - go to www.mapquest.com type in santa barbara for the city and put CA for the state you will get a map
זה הלינק למפה של האיזור.... איפה בדיוק אני לא יודע! אפשרי לשאול את מיכל "חברה במועדון..." כי היא הייתה בכניסה ל"נוורלנד" for a map of santa barbara - go to www.mapquest.com type in santa barbara for the city and put CA for the state you will get a map
W whatever happens New member 20/7/02 #5 איזה מגניביישן!!! ראיתי את נוורלנד בלווין!!!!!! זה כל כך מדליק! בדיוק כמו בתמונות! וואו!!!!!!!! מגניב לי
איזה מגניביישן!!! ראיתי את נוורלנד בלווין!!!!!! זה כל כך מדליק! בדיוק כמו בתמונות! וואו!!!!!!!! מגניב לי