מישהו...

Henchula

New member
מישהו...

יודע/שמע על איזו סדנת משחק באיזור חיפה והקריות? השנה אני מתחילה ללמוד משהו, לא ממש קשור למשחק, אבל בכל זאת אני רוצה לקחת בצד איזו סדנא, ויותר מאוחר בעתיד הרחוק להתחיל ללמוד משחק. גיליתי השבוע שיש מקום שנקרא תיאטרון הסטודיו, אני לא ממש מכירה, מישהו שמע? יודע פרטים? אמרו לי גם שבתיאטרון חיפה יש משהו. ועוד שאלה אחרונה, ישנה סדנא בתל אביב, בקאמרי, בהנחייתו של שמואל וילוז'ני, מישהו יודע פרטים לגביה?, אני יודעת רק שזה לכיתות י'-יב', מישהו יודע אם צעירים בני 20+ יכולים להכנס? תודה רבה.
 
אם אני לא טועה-

תיאטרון הסטודיו זה מה שיש באבא חושי. זה מאוד מוכר, ונראה לי שגם טוב. גם אני חיפשתי פעם באיזור הקריות, אבל אין פה דברים רציניים.
 

cookme123

New member
..

אני לא יודע לגבי הקאמרי אבל כמעט לכל בית ספר למשחק יש גם סדנא למה שלא תנסי את ניסן נתיב ויורם לווינשטיין שיש להם סדנאות מעולות?
 

Henchula

New member
אני יודעת

וגם בדקתי בני המקומות, רק אני מהקריות, והסדנאות הן בימי חול משעה 18.00 הלימודים שלי יסתיימו לקראת השעות הללו, כך שאם זה היה בימי שישי, לכן גם שאלתי לגבי הקאמרי, מכיוון שאני יודעת שזה ביום שישי. כמו כן, אם מישהו יודע על תיאטרון הסטודיו עוד פרטים, מי עשה שם סדנא? איך זה? ועוד.. תודה
 
הסטודיו

זה במרכז הכרמל - בית הכט. מקום רציני ומצויין. מקום טוב נוסף הוא תיאטרון חי-פה - בהדר. את שניהם, אגב, אפשר למצוא בגוגל. בהצלחה. תהני.
 
למעלה