../images/Emo32.gif לילה טוב, מצטערת שאני נדחפת..
שלום לכולם, לילה טוב. אני מצטערת שאני מעיקה עליכם בשעת לילה שכזו, אבל אני מתארת לעצמי שכאן יש אנשים ערים, ואף יותר מכך - כאלה שיוכלו להזדהות איתי ולעזור לי לפתור את הסיטואציה הנוכחית. קצת רקע - אני בת 21 אוטוטו, משוחררת טריה (פחות מחצי שנה) מצה"ל, בזוגיות מאושרת מזה כ-10 חודשים עם אחד האנשים המקסימים עלי אדמות (אולי אני לא אובייקטיבית, אבל אני לא היחידה שאומרת כך...
), עובדת מאז השחרור במקום נחמד ו...לא מצליחה לישון. זה בטח נשמע כמו איזו הצהרה בומבסטית, אבל ככה זה. אני עובדת במשמרות, שלעיתים מתחילות בשש בבוקר, או משמרת שמתחילה ב-22:00, וכמובן שיש עוד משמרות שפזורות לאורך היום. אני מסתדרת עם העבודה הזו, עבודה במשמרות היא לא דבר חדש עבורי וגם בצבא היו ימים "הפוכים", של עבודה בלילה ושינה ביום. לאחרונה, אני פשוט לא נרדמת. היום למשל, הייתי ממש עייפה אחרי 3 ימים שבהם ישנתי אולי 5 שעות, נכנסתי למיטה, התעוררתי כעבור שעה ולא הצלחתי לחזור לישון. ניסיתי לחשוב מה מטריד אותי, אבל לא הגעתי למסקנה ממשית. הבעיה היחידה, שחוסר השינה מפריע לי במהלך היום לא בגלל העייפות ,אלא כי אני הופכת לאדם עצבני, מדוכא ומיואש. אני יודעת שחפרתי, ואני מתנצלת. (תסלחו לי?
) אבל אולי אתם תוכלו לכוון אותי לנקודה?? תודה לכולכם, ו..המשך לילה טוב...