מישהו שמע על...?

Amethyst

New member
מישהו שמע על...?

אני חברה בפורום נוסף באתר אחר שברובו מורכב מאנשים מחו"ל ומיומנים מאוד באומנות הכישוף. נשלחה לי הודעה לא מזמן שהייתה מיועדת לכל חברי הפורום שתוכנה מדבר על מלחמה במרחב האסטרלי. מישהו יודע על זה משהו?

Amethyst

New member
זה עניין מורכב

קצת קשה לי לספר על זה אם לא ממש יודעים על מה אני מדברת. זה קשור למישור האסטרלי ואני מניחה שצריך להיות יותר פעילים במישור הזה על מנת להבין מאת העניין. אני עצמי לא ממש יודעת במה מדובר.

אם יורשה לי להעיר הערה...

פורום שרושמים בריש גלי (ואפילו אם זה בהודעות פרטיות ל50% מהמשתתפים) על "קרב אסטרלי" - הוא לא פורום של "מבינים" כל כך גדולים. יותר פורום של אנשים שמושפעים ממשחקי תפקידים ומנסים לעשות רושם. זו דעתי האישית, המושפעת משלל נסיונות עבר.

Amethyst

New member
תראה

אני מקבלת את ההערה שלך אבל אני חושבת שאתה לא ממש יודע במה מדובר. מדובר בפורום מאוד רציני של אנשים שעוסקים בכישוף לפחות 90% מהם אם לא כולם 10-20 שנה ויותר ומן הסתם אם אתה מבין הם גם בגילאים כאלה. זה פורום סגור מאוכלס באנשים שהם לא מקומיים. לעשות רושם הם לא מנסים והם מאמינים אני בטוחה יותר ממני ואולי גם ממך...

ToryMaster

New member
נמנמ

לא הייתי קופצת להגיש הם שרציניים/מבינים יותר מאילן, יש לי הרבה מאוד הערכה כלפיו. את יודעת, הגיל וכמות הזמן שהם עוסקים בנושא, לאו דווקא עושה אותם חכמים יותר, או מבינים יותר. אני לא רוצה בכלל להיכנס לדיון של רמת או איכות הפורום הזה, וכמה הם ממציאים וכמה לא, זה נראה לי מיותר.

Amethyst

New member
נכון

אבל הצגתי הנחה. לא טענתי שזהככה רק שישנה אפשרות ויש לקחת אותה בחשבון. אני מבינה שיש לך הערכה כלפיו ואני מכבדת את זה, אבל לא כל דבר הוא מובן מאליו ואין להציג את זה בצורה כזאת. סליחה עם פגעתי אבל אני חזקה בדעתי. יום טוב:)

ToryMaster

New member
גם אני ../images/Emo3.gif

שוב, לא אמרתי שהם פחות או יותר. רק אמרתי שאין לדעת, ושכמות זמן לא מעידה על כלום.

ToryMaster

New member
בהמשך לשיחה שלנו בפרטי

ואחרי שהבנתי כמה דברים. היא קיבלה הודעה בפורום שהיא חברה בו, בנוגע לזה שקיימת מלחמה איפשהו, זה לא כתוב בפירוש, אבל הניחוש שלי הוא שמדובר במלחמה במישור קצת יותר גבוה ובלה בלה בלה מהמישור הגשמי שלנו. מה שאמטיסט הגדירה כ"מישור האסטרלי". לינק לפורום היא לא יכולה לתת לנו, זה פורום סגור. דעתי בנושא מתקשרת להודעה מסוימת שכתבתי במג'יק. משהו מפר את האיזון של העולם (מישור, מימד, תגדירו את זה איך שתרצו) שאנחנו חיים בו. אולי כל האנשים החשובים והמרכזיים כ"כ האלה עוזבים אותנו כדי להצטרף למלחמה שם
.

Lao

New member
אוי זה נורא מעניין. מה זאת אומרת?

לא הבנתי, אנשים מהמימד שלנו, עוברים למימד האסטרלי כדי ללחום? מה זאת אומרת אנשים חשובים, מרכזיים?

ToryMaster

New member
כתבתי במגי'ק

על הרבה אמנים ואנשים שבעיני חשובים ומרכזיים בתרבות שלנו, שנפטרים עכשיו. זה יכול להיות סוג של מעבר למימד אחר, בו הם יכולים להצטרף למלחמה. (יה, אני מרגישה כמו בסיפור פנטזיה)

Lao

New member
חשבתי כשמתים אנחנו עוברים לברדו.

אז לפי דעתך המעבר הזה, הוא רק עזרה זמנית לדוגמא, ואחרי המלחמה הם ימשיכו הלאה? {לברדו, והלאה?}

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

או שאחרי המלחמה הזו, הם מקבלים את הזכות לנוח

Lao

New member
אבל זה לא נראה לי הוגן... לא?

כאילו, המוות שלהם היה טבעי, או שמישהו "משך בחוטים" וזירז את התהליך מגורמי לחץ המלחמה?

ToryMaster

New member
יכול להיות

אולי הגיע הזמן של הנשמה לעזוב את הגוף, למלא את היעוד. (די נו, סרט)

למעלה