אחד מחברי הפורום סיפר לי שמישהו הציע לו את התוכנה הזאת. התוכנה פותחה ע"י צוות רוסי, והיא נמכרת ע"י המכון הרוסי הזה במוסקווה. חשוב מאוד שתדעו שמכירה במוסקווה הוא כ 250$, כך שאם יש מישהו שמנסה להציע לכם את התוכנה הזאת בסכום מופרז, אל תהיו פתים. לטובת מי שמבין רוסית, או אם יש לכם חברים שמבינים רוסית, אני מצרף לכם קישור על התוכנה הזאת.
מסופר שם על הטיפול ועל התוכנה הזאת, זה אתר הבית של המכון הזה שגם מוכר אותה. לא ידוע לי על כך שניתן להוריד את התוכנה בחינם. אני אגב גם לא קורא טוב רוסית, אז אם יש כאן מישהו שעלה לארץ בגיל מאוחר יחסית ומעוניין לתרגם, הוא בהחלט מוזמן לעשות זאת. מאיפה אתה שמעת על התוכנה הזאת?
את התוכנה הזאת אצלי במחשב ללא הצלחה. התוכנה פותחה על ידי רוסי בשם בלודוב.לכל משתמש יש בתוכנה מרכיב אישי שמכניסים בשבילו על פי דגימת הקול שלו(מקליטים אותך מדבר וקורא במשך כמה דקות).התרגול בתוכנה מבוסס על שתי חלקים :בחלק הראשון אתה קורא במיקרופון מתוך ספר ושומע באוזניות את הדיבור שלך לאחר עיבוד של התוכנה וזה אמור להשפיע לטובה על איזור במוח שנקרא ברקה.בשלב השני קוראים ומדברים בלי אוזניות ומקבלים מהתוכנה פידבק חזותי,שאומר לך מתי אתה מדבר נכון מבחינת הרכב התדרים של הקול שלך.הדיבור הנכון אמור להיות כזה שיוצא מנקודה מאד נמוכה מתחת לראות או משהו כזה. אם ויטלי סיפר שהתוכנה עולה ברוסיה 250 דולר אז בארץ מחיר קפץ ל1000דולר. כלומר אפשר באותו סכום לערוך טיול של שבוע שבועים ברוסיה כולל רכישת התוכנה. למי שמתענין יש סוכן מכירות בארץ.שמו יוסי והטלפון שלו0524565308
גם פותח השרשור אמר לי שרוצים ממנו 1000$ על התוכנה הזאת. ניתן לראות בלינק שאני נתתי שבמוסקווה התוכנה נמכרת ב 7,500 רובל, שהם כ 250 דולר. אני מבין שמי שרוצה להפיץ אותה גם רוצה להרוויח משהו, אבל לדרוש מחיר שהוא פי 4 ממחיר התוכנה במקור לדעתי זו הגזמה פרועה.
מהתוכנה הזאת,אבל אף אחד לא אמר שיש לתוכנה הזאת יתרונות על פלואנסי מהסיבה הפשוטה שלא ידוע בכלל מה האפקטיביות שלה. הסוכן של בלודוב בעצמו אומר שהיא לא פועלת על כולם ואם אחרי חודש אין שיפור משמעותי הוא מחזיר לך את ה1000$
אם יש לך מידע על כך שלhanhan003 יש קשר כלשהו לחברת ד"ר פלואנסי, הדבר ההגון והמתבקש ביותר הוא שתשתף את חברי הפורום בכך. כך נוכל להתייחס להודעותיו של חנן בצורה שונה מאשר קודם. אם אין לך מידע שכזה אתה סתם גורם לאנשים לפקפק באמינות דבריו של hanhan003 וחבל.
האמת שבהתחלה שקראתי את ההודעה של שוקי לא קלטתי את הכוונה שלו. רק לאחר ההודעה של ויטלי נפל לי האסימון. אני מתפלא על שוקי שמאז שאני בפורום הוא עושה עבודה גדולה אדם חיובי והגון. באחד הטיפולים שהייתי נאמר לי שהגימגום משקף אצל אנשים כמוני את יצר ההרס אני מקווה שאצל שוקי ההודעה האחרונה היא לא ביטוי לכך. האינטרס היחידי שיש לי בדר פלואנסי היא לרכוש אותו במחיר סביר. מאחר ואני עברתי קורס בהדסה התוכנה הזאת נראית לי הכי ראויה לתירגול. אם היתה תוכנה דומה לשיטה של ברברה דם הייתי ממליץ לויטלי לרכוש אותה. תמיד אמרתי בפורום ובמפגשים שכל אחד צריך לקחת אחריות על עצמו. לא מספיק לקלל קלינאי תקשורת. אני מעיד על עצמי שיש יותר מ40 שנים של גימגום שהענין הזה דפק לי הרבה דברים בחיים קריירה נישואים חיי חברה ועוד. כאשר אני רואה את החברה הצעירים שאני מתוודע אליהם במפגשים אני יודע בדיוק מה הם יעברו כי אני כבר עברתי הכל. אני לא נמצא בפורום כדי להרוויח כמה גרושים אלה לעזור לחברה צעירים שעדין מחפשים את דרכם.
שלום לכולם! יש לי BreathMaker יש לי גם crack בשביל תוכנה זאת אמרת אפשר להישתמש בה חינם!! (אך זה לא חוקי) התוכנה הזאת היא רק ברוסית אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח את תוכנה דרך הemail