מישהו שמע על.......

אפשר להגיד....

ויל סמית היה עושה ראפ פעם עם dj jazzy jeff ואלו שירים ענקיים תורידו מהקאזה.... dj jazzy jeff=גאז מהנסיך המדליק

CrAzY B

New member
the fresh מה?

בחיים לא שמעתי עליהם. ומי אלה הטופאק והנוטוריוס האלה שכולם מדברים אליהם?

מה???????

1. אתה לא יודע מי זה 2pac??? מה יש לך? 2. הם גדולים תוריד שרים שלהם מהקאזה!! dj jazzy jeff and the fresh prince... הם עשו ראפ עד איזה 1994 ואז ויל יצא לסולו והרס הכל

CrAzY B

New member
מה ברצינות????

לא מאמין לך.... דרך אגב, ויל סמית עדיין עובד אם ג´זי ג´ף פשוט הוא לא מזכיר אותו יותר מדי.

TIK TAK

New member
נראה שאתה ממש צריך הסבר

טוב אז אצלנו בפורום יש מחלה שניקראת ציניות אני מודה אף שאני בעברי חטאתי בצניות לא נראה לי שיש פה אדם שלא שמע שירים של וויל סמית מתקופת פרש פרינס וג´זי ג´ף נ.ב דה´לורד אני חושב שאתה צריך להכניס בכניסה לפורום משפט בסיגנון "זהירות בפורום זה נמצאת רמה מסוכנת של צניות הכניסה על אחריותכם בלבד. הכניסה אסורה לחולי לב, חולי אסטמה, חולי טרשת נפוצה, נשים בהריון,גברים בהריון, הריון בגברים וליצורים חיים בכלל"

CrAzY B

New member
נכון

אתה צודק. אבל לא בא לך לפעמים נגיד אם מישהו מתחיל נושא: "שמעתם שטופאק מת?" זה פשוט מחייב תגובה צינית.

TIK TAK

New member
מסכים

אבל לפעמים יש אנשים שלא קולטים (או שהשעה מוגדמת מדי בבוקר
) ונוצרות בעיות ולכן צריך להיזהר

WarrenG

New member
מה אתם מטומטמים??

פרש פרינס זה וויל סמית וג´זי ג´ף זה הd.j שעובד איתו ואם אתם זוכרים את הסדרה - הנסיך מבל אייר אז ג´ז החבר של וויל שכל הזמן היה חוטף מכות מדוד של וויל - זה jazzy jeff

למעלה