ביקשת? קיבלת ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif Nappy ../images/Emo3.gif
ההודעה שלך נבלעה בין כל השירשורים הגדולים ואני יודע שזה מעצבן ואף אחד לא ענה לך אז קבל תגובה ממני. הם כמה חברה מחושגזים מהסאווט שלשם שינוי הביאו אלבום לא רע בכלל! אלבומים טובים שיוצאים מאזור אטלנטה זה בכלל נדיר - למעט אווטקאסט כמובן ואולי החברה´ של goodie mob שגם ככה קשורים לאווטקאסט דרך דאנג´ן פאמילי (שמישהו פה רשם שהאלבום שלהם מצויין אבל לפי דעתי האלבום שלהם רחוק מלהיות מצויין אפילו שאני בריא על אווטקאסט וגם דיי מחבב את גודי מאב ואוהב מאוד את ההפקות של Organized Noize ו Earthtone III) בכל מקרה נחזור ל Nappy Roots: באמת מקרה מצחיק כי אני הייתי בחדר כושר מ 9 עד 11 עם חבר שלי ואני ככה מתאמן באמצע המכשיר פתאום אני שומע מהטלויזיה מערוץ MTV (אין שם YES אם היה הייתי אומר להם שיחליפו בטלוויזיות לבייס) את הביט הענק של Awwww Naww כמובן שישר המצב רוח של קפץ והתחלתי לשיר איתם והמאמן הרומני המפחיד תפס לכיווני מבט
(לא נורא הוא לא כל יום שם
) בכל מקרה Aw naw זה כבר סינגל ישן - אך בהחלט אחלה סינגל. האלבום שלהם בהחלט מביא משהו שונה - אפילו שגם אם תעירו אותי באמצע הלילה עדיין אני יזהה את סיגנון הדירטי סאווט שלהם - אבל עדיין הסגנון בא מלוכלך אבל בא עם סטייל. אם אתם מצפים לאיזה אלבום עם ליריקס עמוקים או משהו רציני יותר מידי - לא תקבלו את מבוקשכם. אבל אם תרצו אלבום מקפיץ פאנקי וכיפי - קיבלתם! חוץ מזה שבגלל ששמעתי את השיר בחדר כושר הוא נדבק לי וכל הדרך שיגעתי את חבר שלי עם Awww Naaww Hell Knawww והחלטתי שבקרוב תקבלו ביקורת על האלבום (יש לי אותו מזמן אבל זנחתי אותו משום מה). בקיצור אלבום נחמד ביותר - הוא נקרא Watermelon Chicken and Gritz וזהו אלבום הבכורה שלהם. האלבום גם הצליח לא רע בארה"ב וזה אחלה אלבום קיץ שמזכיר לי מעט את 3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of... שכמובן זהו אלבום גאוני - אחד האלבומים הכי טובים בכל הזמנים לפי דעתי - אבל בהחלט מזכיר אותו קצת האלבום של נאפי רוטס שגם הוא אלבום חביב ביותר ואפילו טוב מאוד. kodman