מישהו שמע על>?

שכחתי משהו

אני הייתי בצוות שהתחיל החייאה והייתי במקום עד סוף האירוע - זה המקור שלי !!!!!!!!!!!!!!!!

sbenzvi

New member
מכיוון שגם פראמדיקים עובדים מתוקף..

פרצות בפקודת הרופא המאפשר להם לעשות כל מיני פעולות כמו אינטובציה, נשמע כי מבחינה משפטית (ואם אכן הרופאה אמרה לו לעשות אינטובציה) ייתכן ותהיה לו הגנה משפטית (פקודת הרופא מאפשרת לאדם לעבוד תחת סמכותו של הרופא ולא מוגדר אילו פעולות בדיוק למיטב ידיעתי כך שפרמדיק יכול גם לבצע ניתוח לב פתוח....). למרות זאת, סביר להניח, שהרופאה תתכחש (כמו שהיא עושה) ומאחר ומבחינת מד"א הוא לא מורשה לעשות פעולות כאלו (לא מבוטח) נראה כי הבחור יתן את הדין, למרות שסביר מאד שלא האינטובציה הרגה אותו (נכון, אולי היא הייתה מצילה אותו, אבל אי-ביצועה, לפי הנכתב, הייתה מניבה אותם תוצאות). את בית המשפט זה ודאי לא יעניין... חבל...

sbenzvi

New member
ולסיכום...

באמת אסור לחרוג מהנהלים - עם כל הרצון הטוב...

רק לסיום סוף הסיפור הוא ...

שהנהג הושעה לחודש ולא ינהג למשך שנה ובזה מבחינת מד"א נסגר העניין ומסיפור זה דבר אחד בטוח לומדים שאסור לחרוג מהנהלים אפי´ במקרה של הצלת חיים וזהו !!!

בנוב

New member
אני מבין שמבחינתך זה עונש חמור

יוסי הגדול אני מבין שחודש השעייה = 6000 ש"ח הוא עונש מספיק חמור טוב לא ידעתי שעם הפיחות שיש היום בארץ יש גם ירידה בשער מחירי החיים, ברור לך שלא ינהג לשנה פירושו ישב במוקד. אם אתה לא מבין את חומרת המעשה שנעשה כאן באמת שאין לי מה לדבר איתך, אם אתה חושב שכל זה מסתכם מחריגה מנהלים אז באמת שחבל עליך. אנשים כאילו טובים ככל שיהיו יש להעיף רחוק ככל הניתן מהאירגון.

רק תסביר לי דבר אחד בנוב

איך מההודעה שלי הבנת אם זה דבר גדול או קטן כולה רציתי לספר לכם מה היה בסוף אני חושב שמחיר החיים הוא מחיר גבוה מאד אבל צריך לבדוק קודם לעומק אם באמת יש מקום לרשלנות ולא הבעתי את דעתי בקשר למקרה ספציפי. ובנוב קצת יותר רגוע זה הרבה יותר בריא לא צריך להידלק מכל הודעה שלא מבינים...

eiad

New member
עופרי../images/Emo104.gif

כל כל הרבה תכתובות, ועדיין לא הצלחתי להבין מאיפה צצה אותה רופאה שאישרה לו את האינטובציה. בנוסף, בוא נודה על האמת - החדרת טובוס לקיבה, מורידה פלאים את הסיכוי של אותו אדם לחיות ומי שלא ראה "סיטורציה יורדת" כתוצאה מפעולה כזו לא מודע לעניין.

למעלה