מישהו שמע על GTA - VICE CITY ?

Yaronimus

New member
מישהו שמע על GTA - VICE CITY ?

מישהו מכיר את המשחק הזה? אם לא - זהו משחק חדש שיוצא בקרוב ובו אתה משחק פושע ש"עובד" בעולם הפשע התחתון של מיאמי בשנות השמונים (מה שכל כך מיוחד). יש רדיו עם להיטים מובחרים מהז´אנרים השונים של שנות השמונים, והתפאורה, האנשים, הלבוש, כולם לפי שנות השמונים. מדהים!!!!! באתר מומלץ לשמוע את תחנות הרדיו ולהוריד את הפרומואים. (האתר בפלאש) http://www.rockstargames.com/vicecity

Yaronimus

New member
מישהו יכול לתת לי פרטים על

השיר החמוד - I Ran (So Far Away) - של הלהקה (וגם לתת לי פרטים על הלהקה A Flock Of Seagulls

Yaronimus

New member
ו......

וגם לתת לי מידע על the strangles והשיר שלהם "גולדן בראון"

turrican

New member
מה ז"א לתת מידע? חההחה..FOS

אוקי.. כבר דיברנו לא מעט על Flock Of Shegulls . אז זה : להקת שחקים או ציפורי-ים (נו באמת..!,מה זה כל כך משנה?) אז מי הם אתם שואלים? טויפ.. AFOS זו להקה מהגדולות של שנות ה-80 . הלהקה הוקמה בליברפול ´79 ע"י מייק סקור ואחיו אלי . בתחילה הם נקראו Tontrix אך מהר מאד הם שינו את השם והפכו ל- AFOS כאשר המייסדים היו: Micheal Score,Ali Score,Frank Mousley,Paul Reynolds . בתחילת דרכם הם הקליטו מהסלון של מייקל אבל לא היתה לזה צורה עד שבשנת 1981 הם חתמו אצל ביל נלסון מCoucteau lable- . מהר מאד הם הפכו להצלחה מסחררת . הם שיחררו שירים מצויינים כמו : I run , I Wish (i had a paragraph of you בשנת ´83 הם כבר זכו בגראמי עבוד יצירת הרוק הטובה ביותר (D.N.A) . התקליטים של AFOS הם : (לפי סדר כרונולוגי) The Best of AFOS -91 Telecommunication -92 (תקליט מהטובים של עשור ה-80) The Best of ASOS -93 (הם הבינו שאחרי TELE הם צריכים אוסף נוסף..הם לא גדולים??) Classics of the 80´s -95 Greatest Remixed (Remix) -99 (אני חייב להשיג את זה..למישהו יש?) השיר האהוב עליי ביותר הוא : Space Age (המצויין) למי שאין הוא חייב להוריד מקאאזה!! שמעתי מאתרים חובבים שמייק סקור עורך סיבוב הופעות עם הלהקה אך לא עם החברים המקוריים (כמה חבל..) אבל אין ספק ש- AFOS יכנסו לפנתיאון של הגדולים של ה-80 ומאד חבל שהם לא שיחררו יותר יצירות כי היתה להם מוזיקה מעולה וקליפים מטורפים . למייק סקור היה תסרוקת פאנק מגניבה ברוב הקליפים והיו הרבה חיקויים אחריו ,ראיתם את הקליפ של Space Age , ללא ספק לוקח מקום ראש עם התסרוקת הכי מגניבה על הפלאנטה.

למעלה