../images/Emo51.gif - והרי כמה חוויות ראשוניות..
הגעתי לשיעור כחצי שעה לאחר שהתחיל (כפי שתוכנן מראש), וגיליתי לתדהמתי שזהו "שיעור פרטי". דהיינו, לשיעור הופיעה רק תלמידה אחת. למען האמת לא הופתעתי כי אתמול היה מזג אויר לא כל כך נחמד - בדרך מהמכונית לבנין בו התקיים השיעור הייתי צריך מדי פעם לחבק איזשהו גזע של עץ כדי לא לעוף ב
...
המורה לריקוד הסבירה שיצא די טוב שרק תלמידה אחת הופיעה כי היא במילא היתה צריכה השלמה של קצת בסיס. ומכיון שכך, הציעה לי המורה לנסות להצטרף לשיעור
כרקדן, לא כנגן.
(זה האיקון הכי קרוב להפתעה שמצאתי). זה היה בלת"ם, אבל לא התבלבלתי... מייד קפצתי על המציאה, מתוך מחשבה שזה ודאי יעזור לחסר כשרון ריקוד שכמותי
להשתלב טוב יותר בסופשבוע האינטנסיבי שמתחיל ב- 19 בנובמבר. ת'אמת? it was a humbling experience אבל לפחות קיבלתי מספיק בסיס כדי לעבוד עליו לבד ולהיות טיפ-טיפה יותר מוכן לשיעור ריקוד "האמיתי" (דהיינו זה ששילמתי עבורו). לאחר מכן, נתתי למורה ולתלמידה להפגין את כישוריהם, כשאני מנגן Tangos די פשוט. הן לא היו מעונינות בפַלסֵטוֹת מתוחכמות... היה מאוד מענין עבורי לראות איך קטע Tangos די פשוט (ומשעמם במידה מסויימת, כשהוא מנוגן ללא שירה וללא ריקוד) נהיה פתאום כל כך
עשיר כשהריקוד מצטרף אליו. וגם ההיפך היה נכון: הריקוד לבדו ללא הליווי היה נחמד (ואף מרשים), אך כשהגיטרה הצטרפה זה היה פשוט מדהים. מדובר כאן בקטע Tangos פשוט וקצר - ובכל זאת, היה זה שיעור מאלף עבורי. אני מצפה בקוצר רוח לשיעורים הבאים (אם כי הם יוצאים בזמנים לא כ"כ נוחים לי ואינני בטוח בכמה מהם אצליח להיות נוכח).