מישהו שמע על זה?

רוני13

New member
יש לה דרך...

ללכת לשחק במחשב! זה כל מה שהבנתי ממה שהיא אמרה...אני מפנים כל מה שאומרים בטקסים אצלנו! הצפירה נועדה להזהות עם אותם חיילים או יהודים שנהרגו במלחמה או בשואה! אולי את לא מזדהה עם זה אבל אני כן...אני אל נציג של כל הנוער אני פשוט רואה איך הוא נראה ומבין!

שמביאים ניצול שואה לספר לנוער

זה עובד טוב~! ולא שיהיו ניצולי שואה שיראו אותם בוידיאו מספרים על זה

קקטוסץ

New member
עיצבנת אותי.

"משהו שיהיה קצת יותר מלשבת עשרים דקות ולחכות שהאישה עם הקול המונוטוני תפסיק לזיין תש'כל ונוכל לחזור לשחק במחשב." זה מה שכתבתי. עכשיו תקרא את המשפט הזה לאט. יותר לאט. לך תפתח מילון אם אתה לא מבין מילה כלשהי. ועכשיו אסביר לך, למקרה ומוחך הדגול לא הבין זאת בעצמו: הטקסים עד עכשיו כאלו חסרי תוכן, נמשכים איזה עשרים דקות שבמהלכם יש אישה שלא מעניינת אף בן-נוער טיפש ואידיוט ובמקום להפנים את לקחי השואה הוא רק חושב על לחזור לשחק במחשב שלו. אני טוענת שזה מצריך שינוי, מאחר וזה לא טוב. מבין? לא? תקרא שוב, אולי תבין. אתה ילד קטן שלא מבין מילה ממה שכותבים לו אז תעשה לכולנו טובה ותפסיק להביך את עצמך. אתה אפילו לא משעשע כמו טוקסיק.

רוני13

New member
תפסיקי כבר! כל הזמן יורדת עלי!...

נמאסת...זה היה בציניות!!!! הטיפשה היחידה פה שלא הבינה זאת את...אצלנו זה לא ככה! אז דיברתי על איך שאני מכיר את זה...אולי אצלכם אישה משעממת מדברת אצלנו מראים סרטונים מביאים אנשים-זה מה שאני מכיר! ואם גברת "החכמה מכולם" תתחיל להיות קצת פחות תוקפנית כלפי זה יהיה מאוד נחמד!

קקטוסץ

New member
על מי אתה עובד?

"ללכת לשחק במחשב! זה כל מה שהבנתי ממה שהיא אמרה" - זה לא ציניות. אני לא יודעת מה סיפרו לך על ציניות אבל אני ממליצה לך ללכת לחפש הגדרה של זה. ואם אתה תתחיל לדבר דברי טעם לכולנו יהיה טוב יותר.

רוני13

New member
לא,על מי את עובדת?!

את אף פעם לא תחשבי שהדברים שלי בסדר או משהו כי את אנטי! את אטומה בדיוק כמו שהדגשת באחת ההודעות שלך למעלה...רואה שחור ולבן ובמקרה שלך רק את הדברים שמוצאים חן בעיניך... וזה שאת חושבת שאני לא אומר דברים נכונים לא נותן לך שום זכות לרדת עליי!

noamgk

New member
נשמע נחמד.

למרות שדי דומה למה שעושים אצלנו. כשתארגני טקס - תקראי לי.

meitush123

New member
זה הופיע ביותר מדי מקומות

אולי בהתחלה הוא חשב שזה בלוף, לפי המקור של הידיעה, אך לבסוף התגלה שזה אמיתי? אין לי באמת מושג, אני רק מנחשת.

למעלה