מישהו שמע על הסרט "התפוז המכני" ו

• פותח הנושא b0o
  • פורסם בתאריך

b0o

New member
מישהו שמע על הסרט "התפוז המכני" ו

יכול לתת לי פרטים עליו? כמו האם ניתן לרכוש אותו מה כל הסיפורים האלה שהוא אסור במדינות שונות(לצפייה) על מה בכלל הסרט? הכל.. תודה מראש

LRa

New member
יש אותו בדי וי די ובזמנו הוא היה

אסור כי יש בו קטעים מאוד אלימים ומיניים(יחסית לשנת 71). הסרט מספר על בחור שאוהב אלימות ואונס במיוחד לצלילי בטהובן.

VAMPhantom

New member
בקיצר../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אם אהבתם את "אמריקאן סייכו" תאהבו מאוד את "התפוז המכני" של סטנלי קובריק

LRa

New member
מה????

איך אתה בכלל יכול להשוות? התפוז המכני הוא יצירת אומנות ואמריקן פסיכו זה סתם סרט, סרט טוב אבל לא יותר מזה.

europe1990

New member
אוייי התפוז המכני- סרט פשוט

מעולה, אחד הסרטים הטובים בתחום... ממש סרט נהדר, קצת מוזר, אבל סרט בהחלט שווה.

VAMPhantom

New member
אתה צודק בכך...אך תבין דבר אחד:

שישנם כמה שאהבו את האמריקן סייכו, וכן, מי שראה ואהב את הסרט הזה, זה בטוח שיאהב את "התפוז המכני" הבנת את כוונת המחבר?

LRa

New member
לדעתי

אי אפשר להשוות, באמריקן פסיכו האלימות היא לא קשה לצפייה בהשוואה לתפוז, חוץ מזה אמריקן נוטה לכיוון הthriller והוא פונה לקהל הרבה יותר רחב.

VAMPhantom

New member
שוב...צודק../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

"אמריקאן" הגרסה המעודנת ל"תפוז"
אך אין מה לעשות...אני נוטה לאהוב סרטים שברגע שירי פיל קולינס

D i l D o

New member
מה שאני חושב אם זה מעניין מישו..../images/Emo6.gif

בלי ספויילרים! אוקיי, אז כשבאתי לראות את "התפוז המכני" הייתי כולי מלאאאאא ציפיות למשהו גאוני, ענק, אדיר, סרט שיפיל אותי מהכסא! זה לא מה שקיבלתי! הסרט אמנם מאוד מעניין ומרתק כמעט לכל אורכו, הדמות של אלכס (הדמות הראשית) היא דמות מוזרה אבל עם זאת היא דמות נהדרת, לאחר שיחה קצרה עם מישו הבנתי שהוא בעצם מייצג את האני הפנימי של כל אחד ואחד מאיתנו, רק שאנחנו חושבים טיפה ומעדיפים ללכת לפי הנורמות החברתיות, את אלכס הם לא כ"כ עניינו - הוא עשה מה שבא לו מתי שבא לו. תודו שגם אתם רוצים לעשות מה שבא לכם! בכל מקרה,הסרט הוא סרט טוב שמאוד כדאי לראות אבל בכל זאתיצאתי ממנו מאוכזב משו... חסר בו משו שאני לא יכול להגדיר, משו שאם קובריק היה עולה עליו היה הופך את הסרט לסרט הטוב בכל הזמנים,משו שיפיל את הצופים מהכסא! הצבעוניות בסרט והצילום, בכלל, הויזואליות מרשימה מאוד ומוסיפה אספקט נוסף ונהדר לסרט. בקיצור, תראה!
כוכבים כי הוא מעניין עם מסר נהדר, חבל שחסר בו משו.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמי מזלזל פה באמריקן פסיכו?!?!?

אנשים אחד הסרטים הכי טובים שראיתי - כריסטיאן בייל משחק מצויין... התפוז המכני - סרט שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטט...

europe1990

New member
אף אחד לא מזלזל- שני סרטים טובים

התפוז המכני- האחד הסרטים הטובים שראיתי. וכריסטיאן בייל בהחלט משחק שם מצוין- (יש גם שירשור קטן עליו בפורם "סרטים")

europe1990

New member
אז מה זה אומר שאני נהפך לערפד??

אלוהים לא.... *מחפש את המים הקדושים*

VAMPhantom

New member
אין סיכוי שבעולם...שיהיה מקום...

גם לי וגם ליורופ כערפד!
אוי, אני
,לא?

VAMPhantom

New member
הכיצד אתה יודע?../images/Emo8.gif

לפעמים מפתיע אותי: כיצד אנשים יודעים מראש שהם יהיו "מעולים" במשהו מסוים? טוב, אפשרי להאמין שיהיו טובים יותר מהממוצע אבל: בבטחון מלא מההתחלה:"מעולה"
אינך יודע להכנס אתה נכנס...

europe1990

New member
אולי זה בגלל נסיון עבר.....

צפייה ממושכת בסרטי ערפדים- בהחלט תשתלם בעתיד- הלא כך???

למעלה