מישהו שמע על הספר

Rוית

New member
מישהו שמע על הספר

Alanis Morissette Death Of Cinderella מאת Stuart Coles... אני לא שמעתי על זה, אני רק יודעת שיש כזה שיר (שאני לא מוצאת להוריד!! יש למישהו אולי לינק להורדה???
) בכל מקרה, אם אתם רוצים זה פה בלינק, אבל אין תמונה ככה שאין פה הרבה מידע...

AdiBaba

New member
תשובה ושאלה

רוית, הספר הוא אחד מהביוגרפיות שנכתבו עליה. יש לי כמה ביוגרפיות עליה, אבל את זאת לא. אני רוצה לקנות, אבל כבר האלאניס הזאת מספיק רוששה אותי. תיכנסי ל-amazon.com תעשה חיפוש על שמה תחת books ותראי יותר פרטים על הספר. את זוכרת שאמרת שראית בערוץ e שהולכים להראות חלקים מאיזה קונצרט שהיא השתתפה בו. הבנתי שזה ביום שישי, אבל באיזה שעה התוכנית הזאת?

Rוית

New member
תשובה...

אני אמרתי שאני מקווה שיראו קטעים כי אמרו שתוכנית הבאה יראו. הבעיה שזה שונה בארץ מאשר שבחול (הלוח שידורים הכוונה) אז אני יכולה רק לקוות... בכל מקרה, התוכנית היא ביום שיש מ17:30 עד 17:55 ויש שידור חוזר ביום שישי(שבת למעשה) בשעה 1:50 עד 2:15 אני חושבת שיש גם שידור ביום שבת אלב גם בשעות של הלילה.. אם את רוצה אני בכיף אברר גם את זה...
ותודה על התשובה! אההה יש לי עוד שאלת המשך קטנה-הביוגרפיה הסםציפית הזאת ממתי היא? כי אני יודעת שהספרים האחרים של הביוגרפיות עליה הם מתקופת JLP, והשם הזה הוא שם של שיר מהתקופה הזו (אם אני לא טועה)

Rוית

New member
ידעתי שהבסיסט

(A.K.A החבר של אלאניס) מסתתובב על הבמה בלי חולצה, אבל גם בלי מכנסיים???

AdiBaba

New member
וכמה טוב שכך

פשוט להקה של חתיכים (חוץ מזאק הקלידן). זה שדייויד לויטה הומו זה ממש עוול למין הנשי. זה פעם ראשונה שאני רואה את אריק בלי מכנסיים. זה בטח במהלך חזרה. מה, את רוצה להגיד לי שככה הוא הופיע? ודרך אגב, מה זה A.K.A? ומה, הוא ואלאניס עוד ביחד? תודה על התשובה לגבי התוכנית. נקווה שיראו אותה. ולגבי הספר, הוא נכתב בתקופת jlp.

Rוית

New member
נו אז מסתבר שאני לא מעודכנת

בחיי האהבה של אלאניס...
אז היא לבד עכשיו? וכן, ככה הוא הופיע בבריסטול, אנגליה ב20 לינואר... יש לי עוד שתי תמונות מההופעה אבל לא רואים אותו שם.. הנה עוד תמונה מההופעה לדוגמא

Rוית

New member
נו טוב, ושלישית אחרונה...

("התחלתי ולכן אסיים" לא?
)

זאת לא חזרה ...

זו הופעה שאלאניס עשתה לאיזה רדיו ב.......אממממ שכחתי (מדינה באירופה) היו ממש קצת אנשים שם בגלל שזאת היתה הופעה מצומצמת וכול מי שהיה שם זכה בכרטיס מהתחנת רדיו

Rוית

New member
תמונות מ

Grona Lund Theatre... סתם עשיתי משעמום
(לא אכפת לכם שאני משתפת נכון?
)

AdiBaba

New member
יכול להיות שאני לא מעודכנת

פשוט לפני איזה חודשיים קראתי שהוא חזר לאקסית שלו שאיתה הוא היה די הרבה שנים. לא נראה שמה שהיה בינו לבין אלאניס היה משהו רציני ומחייב. אבל אני לא יודעת אם מה שקראתי נכון. וגם אם זה נכון יכול שהוא שוב עם אלאניס. בקיצר כך או כך, בטח אלאניס תכתוב עליו איזה שיר באלבום הבא. חוץ מזה, חייבים לציין שהוא מסוג הגברים שרק משתבחים עם השנים (הוא לא היה כזה חתיך בתקופת ג´נס אדיקשן).

Rוית

New member
ג´נס אדיקשן? מה זה שוב?

אני לא ממש מתמצא בלהקה שלה
ואין לי מושג אם הם יחד או לא...

Rוית

New member
מתמצא=מתמצאת...

פיצול אישיות קטן אני מניחה...
LOL
, הצחקתי את עצמי לשניה (זאת השעה רבותי, השעה...)

AdiBaba

New member
ג´נס אדיקשן

הם להקת רוק ותיקה מצליחה מסוף שנות ה-80. האמת היא שלא הייתי כל כך מכירה אותם לולא בת דודה שלי היתה מעריצה מושבעת שלהם. אני לא חושבת שהם כל כך פעילים היום, אבל גם לא נראה לי שהם התפרקו רשמית, בגלל שלא מזמן היה להם סיבוב הופעות, כמובן בלי אריק, כי איזה בחורה יפיפיה לקחה להם אותו לעצמה. סתם האמת נראה לי שהוא עזב אותם עוד לפני אלאניס, יש לו להקה משלו שקוראים להם polar beer, שמעתי רק שיר אחד שלהם shafty. שיר מוזר, אבל דווקא מאד אהבתי אותו, שקט אלטרנטיבי. דרך אגב, אריק הוא הסולן. יש לו קול נחמד. לגבי ג´נס אדיקשן, גם דייב נאברו שניגן בגרסת הסטודיו של you oughta know הוא הגיטריסט בלהקה הזאת. ותרשו לי להמליץ על אלבום הסולו הנהדר שלו (אפשר להשיג אותו בארץ).

למעלה