מישהו שמע או יודע איך הסדרה הולכת להגמר אולי כמה ספוילרים אתם יכולים לתת לי? בבקשה!
M mc meir New member 13/2/06 #1 מישהו שמע או יודע איך הסדרה הולכת להגמר אולי כמה ספוילרים אתם יכולים לתת לי? בבקשה!
ס סתיו לאב הילי New member 13/2/06 #3 ../images/Emo55.gifנצל"ש|../images/Emo34.gif בבקשה בבקשה בבקשה נא לא לפתוח את שירשור היומולדת להילי ליהי לאב הילי פותחת היום ב-12 בלילה אז בבקשה...
../images/Emo55.gifנצל"ש|../images/Emo34.gif בבקשה בבקשה בבקשה נא לא לפתוח את שירשור היומולדת להילי ליהי לאב הילי פותחת היום ב-12 בלילה אז בבקשה...
ל ליהי לאב הילי New member 13/2/06 #5 ../images/Emo45.gifאל תפתחו בבקשה! אני וסתיו פותחות! נא לא לפתוח...
ל ליהי לאב הילי New member 13/2/06 #4 לא.שומרים ממש טוב על שלא יוצאו מידע זה חסוי! נותר רק לחכות ולגלות!
C chen010189 New member 13/2/06 #7 אל תגיבו לשאלה הזו בספוילרים בבקשה. זה כבר מוגזם לבוא ולבקש בפורום שמלא בצופים, את סוף הסדרה אתה לא באמת מצפה שנהרוס לעצמנו, נכון? ספוילרים חופשי, אבל מפה ועד להרחקת לכת.
אל תגיבו לשאלה הזו בספוילרים בבקשה. זה כבר מוגזם לבוא ולבקש בפורום שמלא בצופים, את סוף הסדרה אתה לא באמת מצפה שנהרוס לעצמנו, נכון? ספוילרים חופשי, אבל מפה ועד להרחקת לכת.