מישהו שמה על זה?

orange666

New member
מישהו שמה על זה?

סרט של נייטוינג השנה. אני כ"כ מקווה.

orange666

New member
גאד! אני לא יודעת.

כתוב שם 2005 אבל אין מצב שזה יצא. היינו רואים פרומואים. או ש...הסרט לא יוצא בכלל לקולנוע, אלא ישר לוידיאו.

Aeon

New member
רובין לשעבר

יכול להיות שזה אמור לצאת הסוף 2005 אז בשביל פירסומות וכו' זה עדיין מוגדם

Aeon

New member
תיקון טעות

יכול להיות שזה אמור לצאת בסוף 2005 אז בשביל פירסומות וכו' זה עדיין מוקדם... אל תתיאשו אבל, אם זה לא יצא ב - 2005 אז זה יצא ב - 2006

The Human Torch

New member
איפה מצאת את זה?

החברת הפקות הזאת לא קיימת וגם לא הכותב והבמאי, ככה שאני מניח שזה מפוברק.

The Human Torch

New member
אוקיי, בררתי עוד והנה ההסבר...

זה סרט שנעשה על ידי מעריצים, מה שאומר שהוא יהיה גרוע וגם אם תרצו לא תוכלו למצוא אותו לא בקולנוע ואפילו לא בספריות וידיאו. סך הכל קבוצה של חובבי קומיקס משועממים למדי שמצלמים סרטים על הגיבורים האהובים עליהם, זה הכל. כשיחליטו לעשות סרט לנייטווינג כולנו נדע על זה, אל דאגה.

orange666

New member
אוף. עכשיו אני כבר לא מוצאת את -->

התמונה בגוגל. הנה לינק לתמונה אחרת, "בקרוב" אחר שמצאתי כשחיפשתי. http://www.rottentomatoes.com/m/nightwing/

Aeon

New member
כל מי שרוצה לדעת על Nightwing

יש סרט שקוראים לו Nightwing וזה לא סרט על דיק גרייסון (רובין לשעבר) זה סרט אימה חובבני על עטלפים רצחניים (משנת 1979)! אז orenge666, אל תתבלבלי. הקישור האחרון שנתת הוא של הסרט הלא נכון. אני מקווה מאוד שהסרט הזה באמת יצא לאקרנים.

The Human Torch

New member
התעלמתם לחלוטין מההודעה שכתבתי?

שם יש את התשובה לכל השטויות שאתם מדברים עליהם. אלוהים, זה כאילו מתעלמים לגמרי מהודעות פה...

Aeon

New member
תשובה

אבל אתה בטוח שהסרט הזה "מפוברק" אולי זה לא נכון והסרט יצא בעתיד הרחוק יותר לוא דווקא ב - 2005.

orange666

New member
לא, לא...הוא צודק...

הרי על הפרומו כתוב 2005, אם זה היה יוצא לאקרנים השנה, היינו יודעים מזה. זה סתם סרט חובבנים, או שאנשים מרושעים רצו סתם לגרום לנו להאמין שזה סרט "אמיתי".

Artoo Detoo

New member
ברור שזה סרט מעריצים

הכל נראה מזויף בפוסטר חוץ מנייטווינג עצמו (התלבושת נראית מקצועית), אבל אם כבר יעשו סרט על נייטווינג צריך לעשות סרט על רובין קודם, או על הטין טייטאנס. פעם הייתה סדרת טלוויזיה (לא מצוירת) ישנה (אני חושב בין 5 ל-10 פרקים), תלבושות זוועתיות (כמו הסדרה של האלק), וראו שם את הטיטאנס פוגשים את סטארפייר ואז נלחמים בסלייד, ורואים בפרק האחרון את נייטווינג (והם כותבים לאחר 40 שנה חח...) הסדרה בערך מ-1980 והיא שודרה לפני 8 שנים בערוץ 11.

למעלה