מישהו שם לב?

livnatkris

New member
מישהו שם לב?

שהמשחק החדש (ישן של פוקימון) יהיה מבוסס על רד ובלו והפעם תיהיה דמות של בת שתיהיה לא אחרת מאשר בלו במנגה .... כך גיליתי והרי ההוכחות זו הילדה החדשה

livnatkris

New member
ו..זו בלו מהמנגה של פוקימון

עכשיו תגידו לי אם צדקתי או לא

Thestral

New member
נשמע מעניין!../images/Emo108.gif

יכול להיות שעלית על משו פה! היי! אולי תכתבי על זה מאמר?!^_^

livnatkris

New member
אוקי סבבי...

לקחתי לתשומת ליבי והנה המאמר.... ייתכן שכולם שמנו לב שממשחק הקריסטל החלה התופעה של שילוב בנות במשחקי הפוקימון ואכן הראשונה שסללה את הדרך היא לא אחרת מאשר קריס (KRIS) אשר מכונה גם קריסטל או קליס בגירסא היפנית. (יש להם בעיה עם ר' ול' זה תמיד מתחלף). קריסטל (היא לא מרינה אפילו גיים פריק הדגישו שקנטה ומרינה הם דמויות שמבוססות על גולד וקריסטל אבל זה לא הם) למעשה היא גם דמות במנגה היפנית של פוקימון אשר שם מככבים גם רד (אש שהתחיל עם צמנדר) גריין (גארי שהתחיל עם בלבלזאור) בלו (משהו בסגנון של קמון או סילבר אם תרצו הגנב מניו בארק, גם גנבת שגונבת את סקוילטאר מפרופסור אוק) ויילו(לא ממש ידוע עליה פרטים מחוץ למנגה רק ידוע שיש לה פיקצאו). עכשיו .... ראו גיים פריק כי טוב ויצרו משחק חדש שבו מופיע ספיר שהיא לא אחרת מאשר מיי החמודה או הרוקה בגירסא היפנית..... עכשיו כנראה בעקבות הרצון לעשות חידוש לרד וגריין (בלו אצל האמרקיאים) החליטו להוסיף גם דמות של בת.... עכשיו מכיוון שגארי הוא היריב וילו לא ממש מאמנת החליטו כנראה ואני מדגישה כנראה לעשות את הדמות של בלו בתור המאמנת החדשה ואולי גם יוסיפו אותה איכשהו לסידרת האנימה שכולנו מכירים.... עכשיו שמתי לב לזה תוך כדי השוואת תמונות.... אולי מישהו בעתיד יסתור את דבריי אבל לא יכולתי שלא להבחין בדמיון וגם בהקשר כי גם בלו באה מפאלט טאון ומתחילה במסע.. למרות שבגנבה...אבל שיהיה לסיכום פוקימון מנסים ליצור עוד דמויות של בנות אבל בליבי יהיה מקום רק למאמנת אחת שהיא קריסטל (מרינה) שהחלה עם כל זה......... עוד משהו אם תרצו אני אוכל לעשות מאמר ממש כולל על כל הדמויות ומאיפה הם באו מהמנגה כולל תמונות אבל זה רק בתנאי שיהיה דרישה גדולה.... (וגם בתנאי שמישהו יסביר לי איך לעשות קובץ מאמר) ^_^

עוד משו../images/Emo19.gif

אם את רוצה לכתוב מאמר,את פשוט רושמת את זה בוורד,ומנהל הפורום מוסיף את זה(או שהוא מעתיק מההודעה לקובץ וורד)

livnatkris

New member
תודה

את המנגה אני לא בדיוק קוראת כי אני לא ממש מכירה יפנית אבל בעיקרון הצלחתי להבין את הרעיון הכללי אני אתחיל מאמר שבו אני אשווה בין דמויות הסידרה למנגה ולמשחק הגיים בוי המפורסם נראה לי שאני אתחיל ברד (אש) בסדר ואז אמשיך הלאה.... אני אתן קישור בהזדמנות....וזהו מקווה שיעשו מזה מאמאר בהמשכים כי זה נראה לי שיהיה ממש חמוד!

Thestral

New member
המשיכי לעדכן אותנו על../images/Emo108.gif

עלילות הדמויות ובסוף נפתח למאמרים האלו קטגוריה משלהם

Thestral

New member
ווואו זה נהדר../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo108.gif

המאמר הוסף בקטגורית העידכונים (בגלל העידכון מאיפה הדמות באמת הגיעה
) ויש קישור למאמר גם בטאגליינס
שוב

למעלה