מישהו שם לב...

danielb

New member
מישהו שם לב...

ש SEIFER ALSAM הזה או איך שקוראים לו כבר חבר וותיק בפורום הזה? בתור אנטיפוקימון יש לו די הרבה הודעות... בקרוב אפילו עוד יותר משלי...

Seifer Almasy

New member
דווקא לא השתתקתי..

ובקשר ל- Final Fantasy 8, שיחקת בזה? מי? מו? מה?? תשפכי כל מה שאת יודעת על זה! :)

Pikachuit!

New member
!!!

משחק ע-נ-ק !!! אני הייתי מרותקת אליו איזה חודש !! פשוט מדהים !! והעלילה כל כך יפה ומורכבת !! שלא נדבר על הסרטים איזה השקעה והמנגה כל כך יפה !!! :)) גם לקחתי תוכנת פריצה ופרצתי את כל הסרטים .. יש לי את כולם על המחשב .. :) איזה דמות הכי אהבת ?

Seifer Almasy

New member
:)

טוב לדעת שיש בנות מישראל שאוהבות את המשחק! :)))))))) דעתי האישית, זה המשחק הטוב ביותר עם העלילה הכי יפה שראיתי :) הדמות האהובה עלי היא Squall Leonhart, מה שלך? ובת כמה את?

Pikachuit!

New member
:))

Seifer Almasy!! אני פשוט מתה עליו !! איזה יפה הוא !! ומהבנות .. Riona Heartilly... :) למרות שאני גם אוהבת את .. Zell Dincht הוא גם חמוד ! :)) איזה קטע הכי אהבת במשחק ? (אם סיימת אותו) נ.ב זה משנה בת כמה אני ?

Seifer Almasy

New member
הממ..

הכי אהבתי את סירטון ההתחלה ואת סירטון הסיום של המשחק. וזה יעזור אם תגידי בת כמה את :)

kaoru-kun

New member
seif , u scare me sometimes

only you could turn a perfectly fun poke`mon flaming thread to a discussion about final fantasy 8....... , i kneel before you. .. ..... ........... .................. ....................... ................................ ....................................... ................................ ....................... .................. ........... ..... .. bet you thought i was gonna flame ff8 , eh? , gotcha! )btw , my fav char was seifer , just in case anyone cares )not that anyone does((

Pikachuit!

New member
טוב אז ..

אני בת 14 .. ולדעתי הסרט הכי יפה שם הוא של ההתחלה .. לפי דעתי גם המוזיקה ששמו לו ממש יפה .. :) ובגלל שאני לא רוצה להטריד את כל האנשים כאן בעניינים שלנו אתה מוזמן לכתוב אליי ונדבר על זה אישית .. [email protected] :)

למעלה