מישהו שם לב לשופטים?
מי שמשחק בישראל שם לב לאלון יפת? פשוט השופט הכי דפוק במנג'ר. התחלתי לשחק מחדש בFM בגלל שהוספתי ליגות חדשות, אז אני משחק ממש כמו משחק תפקידים, כלומר מתחיל בקבוצה קטנה ולאט לאט אעבור לקבוצות גדולות יותר אם יתאפשר לי כמובן. בכל מקרה על ההתחלה עונה ראשונה לקחתי את הפועל כפר סבא, שהציפיה של האוהדים והיושבי ראש היו שאני אגמור במקום סביר בליגת הלאומית, אך התוכניות שלי כמובן היו שונות
היה לי מאבק צמוד מאד עם הפועל רעננה (ככה זה שעוזי כהן בעניינים), הם גמרו במקום השני עם 4 נקודות מתחתי, ואני כמובן הייתי ראשון. מה שמצחיק זה, שבגביע המדינה הגעתי לחצי הגמר אחרי שעברתי את מועדון ספורט אשדוד, ולחציי הגמר הגיעו קבוצות רק מהליגה הלאומית (כל הקבוצות מליגת העל נפלו), אז יצא לי לשחק נגד הפועל עכו (או הכוח עכו? לא זוכר) בכל מקרה במשחק ליגה שהיה לפני הבסתי אותם. בחצי הגמר אלון יפת מעיף לי את השחקן הכי חשוב ב2 כרטיסים צהובים אחרי 2 דקות בלבד (זה היה תמיר כהן שלקחתי בהשאלה ממכבי ת"א). בכל מקרה מכבי נתניה פגשה את עכו בגמר ולקחה את גביע המדינה, מכבי חיפה לקחה את ליגת העל ואני עם כפר סבא לקחתי את הליגה הלאומית. מקווה לעבור כבר העונה הזאת לקבוצה גדולה יותר בליגת ההעל אולי, או שאני אשאר בכפר סבא ואקח איתה אליפות?
למרות שזה יהיה קשה מאד במיוחד נגד חיפה והתל אביביות. (אגב, לנוער של כפר סבא יש שחקנים נהדרים)
מי שמשחק בישראל שם לב לאלון יפת? פשוט השופט הכי דפוק במנג'ר. התחלתי לשחק מחדש בFM בגלל שהוספתי ליגות חדשות, אז אני משחק ממש כמו משחק תפקידים, כלומר מתחיל בקבוצה קטנה ולאט לאט אעבור לקבוצות גדולות יותר אם יתאפשר לי כמובן. בכל מקרה על ההתחלה עונה ראשונה לקחתי את הפועל כפר סבא, שהציפיה של האוהדים והיושבי ראש היו שאני אגמור במקום סביר בליגת הלאומית, אך התוכניות שלי כמובן היו שונות