מישהו שיחק בAndroid?

C r o n o

New member
מישהו שיחק בAndroid?

שלום חברים, אני מעוניין במשחק ומתקשה למצוא ביקורות שלו, ולכן סקרן אם מישהו מבאי הפורום שיחק בו ויכול לחלוק רשמים :)

C r o n o

New member
הלוואי...

לא לא, הנייד שלי הוא עדיין לבנה ישנה וטובה. טוב, לא כל כך טובה בעצם.

C r o n o

New member
אני מכיר את הסרטון והוא זניח בעיניי

כי הטעם של סקוט נוטה לשעמם אותי :)

regex

New member
הוא העלה בעיות אוביקטיביות

משחק של 4 שעות שבתור האחרון אתה יכול להפוך אותו לא נשמע רעיון כזה טוב.

C r o n o

New member
הוא שיחק במשחק מורכב פעם אחת וקפץ למסקנות

אנשים ששיחקו באנדרואיד יותר מפעם אחת ענו לו שהמשחק דורש קצת יותר הכרות עם הדמויות, כדי לדעת מה הנקודות החזקות והחלשות של כל אחת מהן ומה כדאי לכל אחת מהן לעשות או לא לעשות. זה נשמע יותר כמו משחק של ניהול סיכונים מאשר משחק לא מאוזן.

regex

New member
לא נראה מתאים

הטענה שלו היא שאתה יכול לשחק קלף שמוחק למישהו את כל ההשגים שלו בתור האחרון. זה דבר שאפשר לקבל במשחק של שעה - אבל לא של 4 שעות. אני לא רואה את הקשר בין זה לניהול סיכונים - אבל יכול להיות שאני טועה.

raviv n

New member
זה דורש תנאים מיוחדים.

אתה יכול לשחק קלף כזה רק במצבים מסוימים. כמו לדוגמא (ואני חושב שלזה הוא מתכוון) אחת הדמויות במשחק סובלת מבעיית אלכוהול. אם אתה נכנס לבר, ניתן לשחק עליך קלף "שחור" שגורם לך לאבד המון. מצד שני, אם אתה מכיר את הדמות שאתה משחק (מבחינה תמתית ו"משחקית"), אתה פשוט לא אמור לבצע שגיאה כזאת, וודאי שלא בשלב מאוחר של המשחק (כשיש לך הרבה מה להפסיד, וסביר שמישהו כבר שלף את הקלף הזה ושומר אותו ביד). כמה נקודות נוספות: - אנדרואיד הוא אחד המשחקים עם הבקורות הכי קוטביות שאני מכיר. - מה שמשותף לרב הביקורות הוא שהמשחק מומלץ ל 3 שחקנים ואולי ארבעה, אבל לא חמישה. - גם המבקרים השוללים טוענים שמדובר במשהו מיוחד. - חשוב להבין מראש שלא מדובר במשחק deduction שבו מנסים למצוא את הרוצח.

C r o n o

New member
תודה על התגובה, רביב. שיחקת בו?

נשמע שאתה מכיר אותו די טוב :)

raviv n

New member
טרם

חקרתי אותו היטב (ואני מודה, אני קצת fanboi של FFG), ובאיזשהו שלב גם קניתי עותק, אבל עוד לא היה לי הזמן לשבת לקרוא את החוקים כמו שצריך. והנה ביקורת די מפורטת (ושלילית משהו) על המשחק: http://www.gameshark.com/features/551/p_0/Cracked-LCD-82-Android-Review.htm אה, וכמעט שכחתי איך התחיל ה"רומן" שלי עם המשחק הזה. ליציאת המשחק קדם משחק ARG, שאמנם התודאתי אליו מאוחר, אבל עקבתי אחריו באדיקות. לבסוף FFG הכריזו על המשחק כשבועיים בלבד לפני הגעתו לחנויות וההכרזה שלו הייתה גם ההכרזה הראשונה באתר האינטרנט המחודש שלהם. אבל כל זה לא ממש רלוונטי ...

C r o n o

New member
נראה שהמשחק הזה באמת מעורר תגובות קיצוניות

זו ביקורת רצחנית במיוחד, והביקורת של טום ואסל שקראתי, למשל, מאוד אוהדת. חבל שאין דמואים למשחקי לוח :(

perus

New member
גם אותי מסקרן המשחק הזה ..

אני רואה אותו והעיצוב מושך. מה גם שמשחקים בעתיד הרחוק שמשלבים אנדרואידים והשתלות קברנטיות אין הרבה עד כמה שאני יודע

שיחקתי

האמת עברו כבר חודשים מאז המשחק מאוד מהנה במשחקים הראשונים אבל יש בו כמה בעיות , יש את החלק של הפאזל שבסופו של דבר ה"אסטרטגיה" איתו הופכת להיות קבועה . יש גם כל מיני איזורים במפה שפשוט כמעט לעולם לא משתלם להיכנס אליהם יש לא מעט טוויקים קטנים שאני חושב שבאמת היו הופכים את המשחק לממש טוב. הבנתי שיש חוקים מיוחדים שאולי אמורים לפתור את הבעיות האלו אבל אותם לא יצא לי לנסות . לסיכום משחק מאוד מהנה ומיוחד אבל עם בעיות שככל שמשחקים יותר מרגישים אותם .

נורא אהבתי

זה החלק הכי מהנה במשחק . בניגוד לביקורת שהובאה למעלה אני חושב שהמכניקה טובה -אך לא מושלמת ,כמובן שמי שלא אוהב "לדפוק" אחרים תהיה לו בעיה עם זה ,אבל בעיני זה חלק מאוד גדול מהכיף ,חוץ מזה שההתלוננות שיש קלפים שהם חזקים מידי היא גם בעייתית , כי יש קלף שמסוגל לבטל קלפים אחרים ומי שמספיק מכיר את המשחק יודע לשמור את הקלף הזה ולשחק אותו כשמשחקים עליך קלף מספיק חזק(לא שזה כזה פשוט לעשות ) .

למעלה