מישהו שיחק במשחק מריבוע לריבוע? אני לא מצליחה לעבור את שלב 13!! מישהו הצליח?
C c a i n New member 8/7/05 #1 מישהו שיחק במשחק מריבוע לריבוע? אני לא מצליחה לעבור את שלב 13!! מישהו הצליח?
C c a i n New member 8/7/05 #7 אני בת... ומשום מה לא עובד לי הקישור אבל זה בקטגוריית מחשבה בדף הראשון...
ט טלטל שבט עפר New member 8/7/05 #8 איך עוברים את השלב עם הריבוע הצבעונ הצבעוני? מעוין יותר נכון שכל רבע שלו בצבע אחר.
א אימאית New member 9/7/05 #17 שלב 10 ../images/Emo26.gif שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - שמאלה - למטה - ימינה - למטה - ימינה - למטה - שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למעלה - ימינה
שלב 10 ../images/Emo26.gif שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - שמאלה - למטה - ימינה - למטה - ימינה - למטה - שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למעלה - ימינה
ט טלטל שבט עפר New member 9/7/05 #21 כן הם הפוכים נעשה את שלך, אם לא יצליח נעשה פשוט שמאלה במקום ימינה וכו'.
א אימאית New member 8/7/05 #11 תשובההההההה ../images/Emo8.gif למעלה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למעלה - שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למעלה - ימינה - למעלה
תשובההההההה ../images/Emo8.gif למעלה - שמאלה - למעלה - ימינה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למטה - ימינה - למעלה - שמאלה - למעלה - שמאלה - למטה - שמאלה - למעלה - ימינה - למעלה - ימינה - למעלה