מישהו שיחק בליגה הישראלית ב-FM?

אורD

New member
מישהו שיחק בליגה הישראלית ב-FM?

הכל מעודכן? אמיתי? כדאי לשחק?

ariko9

New member
אממ לדעתי כן...

אני משחק עם הפועל רעננה וכמעט הכל שם מעודכן ואמיתי חוץ מנאדלה שהוא במכבי ת"א במקום בביתר לא מצאתי עוד פאשלות

ofir91

New member
נדאלה לא במכבי...

נדאלה כמו במציאות מושאל לבית"ר....

ofir91

New member
ככה...

אם אתה וקח מכבי חיפה: לא שווה... כל קבוצה אחרת שמתמודדת על האליפות... תדע שחיפה תיקח ת'אליפות.. עשו אותה אימפריה
... אני כמובן מקום ראשון והיא מפגרת אחרי ב-3 נקודות שאני עם משחק חסר
(אני עם מכבי ת"א).. אבל זה רק בגלל שאני תותח

omerperez

New member
גם אני עם מכבי ת"א

3 מחזורים לסוף העונה הראשונה אני בשיוויון נקודות עם חיפה והפרש שערים עדיף בהרבה. עובד,דגו,אמבמבה פשוט תותחים. אני גם מאמן את גואטאמלה וכרגע אני בדרך למונדיאל. בשלב האחרון של המוקדמות ניצחתי בינתיים את ארה"ב ופנמה בבית ועשיתי תיקו עם מקסיקו בחוץ...

The Mighty Lord

New member
אמבמבה תותח? ממש לא הוא דיי זבל

כל משחק הציון שלו נע בין 3 ל4 ואפילו הוא הצליח לסיים משחק עם 1 שדבר כזה בחיים עוד לא קרה לי

omerperez

New member
איזה עמדה שמת אותו?

אצלי הוא קשר תוקף ויש לו ממוצע של 7.70 בערך+17 שערים ו14 בישולים ב40 משחקים

omerperez

New member
באגפים הוא נוראי

שים אותו קשר תוקף עם חופש יצירתי ופליימייקר

bister

New member
רציתי להתחיל עם מכבי

אבל זה לא ממש כיף. קודם כל צריך להפטר מרוב הזרים וזה כאב ראש, אחרי זה עשו את תמיר כהן במעמד של צעיר מבטיח ומועמד להשאלה, לירן כהן נהיה אפס, אמבמבה נהיה שחקן כדורגל ועוד כל מיני דברים קטנים שפוגעים קצת בריאלסטיות. אני אנסה להתנסות בקבוצה זרה לפני שאני אחזור למכבי.

TALASL

New member
מכבי חיפה באמת כמה רמות מעל הליגה

משחק ראשון עשיתי איתה, אבל זה לא היה מעניין אז עכשיו אני עם הפועל חיפה. בעונה הראשונה סיימתי מקום שלישי, בעונה השנייה לקחתי דאבל ועכשיו מקווים לליגת האלופות. הדרך היחידה להיצמד למכבי חיפה היא עם זרים, כי הישראלים הכי טובים אצל מכבי חיפה ות"א והם לט רוצים לעבור קבוצה. בסה"כ הליגה הישראלית טובה (עשו חלק מהשחקנים ובעיקר הזרים תותחים מדי) כדאי להתחיל עם קבוצה קטנה ולא עם מכבי חיפה או תא.

מילאן

New member
אמת

"החוקרים" הישראלים, יותר מידי הגזימו עם הליגה הישראלית.

TALASL

New member
הטעות של החוקרים

היא לדעתי שכל קבוצה נחקרת ע"י אוהד שלה (לפחות עד כמה שאני יודע) ואז הוא טיפה מגזים אינסנקטיבית...

tomash11

New member
אני מנסה להתחיל משם אבל...

המשחק משום מה נתקע... אני אנסה שוב, ואני אכן מתכוון להתחיל מהליגה הישראלית, נחשו מאיזו קבוצה?:)) למרות שאני מתלבט...הרי כידוע לכם, אם לוקחים קבוצה המאמן שלה אוטומטית מפוטר לו והמחשבה הזו מחרידה אותי... נו, נראה...

papapa

New member
אני דווקא לקחתי אליפות עם הפועל פ"ת

!!!!!
על העונה הראשונה עם שחקן חיזוק אחד! (ישראלי)

TomDelonge

New member
איך!?

אני גם התחלתי עם הפועל וסיימתי מקום 5. התחזקתי בשחקן הגנה קרואטי אחד ומרוסלבץ בקישור. איזה טקטיקה אתה משחק ואיפה אתה שם את השחקנים?

אני כרגע מפגר

ב-11 נק' אחרי מכבי חיפה לאחר 22 מחזורים. הפועל ת"א (אל תסקלו אותי
) במקום ה-2 ונחשבת להפתעת העונה.

Thierry Henry

New member
אני לקחתי את בני יהודה

וממש היום סיימתי את העונה הראשונה שלי. מקום ראשון וגביע המדינה, הפסדתי את גביע הטוטו לבני סכנין
בגמר. האמת שהיה לי די נחמד.. סיימתי בפלוס 4 על מכבי ת"א ופלוס 6 על מכבי חיפה. בטורינה מלך השערים ולימה מלך הבישולים.

tomash11

New member
הרצתי שוב את המשחק...

הפעם הרצתי רק את הליגה הישראלית ועל בסיס נתונים נורמל, רק להרגיש את המשחק סוף סוף... אחרי כמה דקות הייתי צריך ללכת ככה שלא התרשמתי הרבה. רק שמתי לב שיש קבוצה שרוצה את טלקר ואני עדיין מחפש מי זו... אז אם בא לכם על טלקר דברו איתי:) מקווה שיהיה לי זמן השבוע לשחק עוד קצת בליגה הישראלית ולהחזיר את בית"ר למקומה הטבעי באירופה.

למעלה