מישהו שיחק בזה??? http://www.flash512.com/flash/1713A23C14B5033.htm
מ מקס6 New member 21/5/06 #3 שלחתי לך מסר ,,,, איך לשרשר משחק בקיצור לגבי המשחק שלך לא עולה אנסה יותר מאוחר
מ מקס6 New member 21/5/06 #10 היה בפורום ,,, ויש פתרון , תנסי למצוא את התאריך ולפי זה לחפש בפורום ואם לא תמצאי נשחק מחר בכייף לילה טוב
היה בפורום ,,, ויש פתרון , תנסי למצוא את התאריך ולפי זה לחפש בפורום ואם לא תמצאי נשחק מחר בכייף לילה טוב
3 3שרונית New member 21/5/06 #12 הצלחתי להתקדם קצת חיברתי את הדיסק עם השלט, והקופסא האפורה.....יש לי קוד לטלויזיה ורוח רפאים צצה... מה הלאה???
הצלחתי להתקדם קצת חיברתי את הדיסק עם השלט, והקופסא האפורה.....יש לי קוד לטלויזיה ורוח רפאים צצה... מה הלאה???
מ מקס6 New member 21/5/06 #13 בין המיטה לארון הכחול,,,, יש כספת ,קליק על הרוח,,, וקליק בקיר הריק , קחי מקדחה רגע ,הכנת דייסה לחתול וקיבלת מפתח למגירה הארוכה בשולחן?
בין המיטה לארון הכחול,,,, יש כספת ,קליק על הרוח,,, וקליק בקיר הריק , קחי מקדחה רגע ,הכנת דייסה לחתול וקיבלת מפתח למגירה הארוכה בשולחן?
מ מקס6 New member 21/5/06 #17 מגדילה את הקערה ,,,, מניחה בפנים אטריות[חבילה כתומה] אחר"כ שופכת מים ומכסה עם הספר הצהוב מחכה קצת ,קליק על הספר , אחר כך בוחשת עם המקל ויש לך מפתח
מגדילה את הקערה ,,,, מניחה בפנים אטריות[חבילה כתומה] אחר"כ שופכת מים ומכסה עם הספר הצהוב מחכה קצת ,קליק על הספר , אחר כך בוחשת עם המקל ויש לך מפתח
3 3שרונית New member 21/5/06 #18 חח מקס אני בחוץץץץץץץץץ כמעט לבד...בפעם הבאה אולי אני אצליח לבד לגמרי...משחק חמוד....