מישהו רוצה מכות??

מישהו רוצה מכות??

אני נמצאת עכשיו בשיעור פוטושופ (כן.כן. אני לומדת את זה XDD) והייתי צריכה תמונה עם אנשים ורקע "מורכב" אז ישר חשבתי לי.. HIM! אני נכנסת לאלבומים ומה אני מוצאת? כלום אין כמעט תמונות של הלהקה ;;;; אנשים! תתחילו לשים תמונות באלבומים, כדי שאני לא אצטרך לחשוב על לחפש תמונה של להקה אחרת ;;

HimXAndXHer

New member
אז היית חייבת לכתוב את זה?

זאת אומרת, לא שמישהו היה רואה את זה מייד אחרי שפירסמת, יכולת לחכות עד שתחזרי הביתה ולפרסם את זה באוף. \:

inbal287

New member
פעם אחרונה שבדקתי, אני המנהלת כאן.

ופעם אחרונה שבדקתי, התנגחויות כאלה על גבי הפורום היו ונשארו אסורות. אז בבקשה די. [היא לא התכוונה לשום דבר רע ובכלל זה נושא חשוב ולא אוף].

HimXAndXHer

New member
ובכן, בפעם האחרונה שבדקתי

אני חברה בפורום, ואני ממש לא מבינה למה זה מצריך כתום. אבל ממש.

inbal287

New member
תלונות על התקנון את מוזמנת להעביר במסרים.

תודה על התגובה המקסימה. [שעדיין לא סותרת את העניין שאני פה המנהלת, ואם את עוברת על אחד החוקים של הפורום אז זו חובתי להעיר לך].

טחח. ../images/Emo163.gif

תרשי לי לגכך. מילא תהיי מניאקית אליי, אבל ענבל היא באמת המנהלת פה, והיא זאת שקובעת פה. אז חאלאס התחכמויות.

זה לא אוף. ../images/Emo163.gif

זה קשור מפורשות לנושא הפורום

Elpar

New member
אם את רוצה רקע מורכב

אני ממליץ על העטיפה של האלבום master of puppets או של and justice for all... או בכלל של כל אלבום של מטאליקה! ומגדת' גם כן! ואממ העטיפה של hybrid thory גם מאוד יפה... חוץ מעטיפות אני לא מכיר כל כך P:

milkshakit

New member
יש מלא תמונות

אני ניסיתי לשים את כל מה שיש לי, ורקעים לא הצלחתי לשים כי זה לא נתן לי משום מה.

inbal287

New member
באמת?../images/Emo12.gif

למה לא אמרת לי? דבר כזה רצוי שאדע. תוכלי לשלוח לי תמונה או שתיים שלא הצלחת להעלות?

milkshakit

New member
לא הצלחתי להעלות אף אחד מהרקעים

ניסיתי להעלות קבוצה וזה לא נתן לי (מספר פעמים).

למעלה