מישהו רואה?

hilali1

New member
מישהו רואה?

עוד לא היתה ההופעה של גלי אבל הראו אותה לשניה בקהל...

בדיוק כשהתחילו את המחרוזת...

הם יצאו לתשדירי חסות וכשחזרו, גלי שרה הללויה אבל נראה לי שהפסדנו כמה שורות. כמה שהם "אינטיליגנטיים" בערוץ הראשון.

הם חזרו רק לכמה מילים אחרונות

של הללויה. משהו מקביל ל: "הללויה על מה שהיה ומה שעוד לא היה ה-ל-ל-ו-י-ה"... אבל באנגלית אכן. גאונים יושבים ברוממה.

hilali1

New member
פשוט שערוריה... רק לזה חיכיתי

ועד שמפרגנים לגלי, הערוץ הראשון פשוט שם פרסומות. מפגרים!! דמעות עמדו לי בעיניים

יווווו איזה עצבים!!!../images/Emo56.gif

כזה ערוץ מפגר!!!!!! הייתי בשוק!!!!!!!!!!!!!!
מזל שעוד לפני בדקתי באיזה ערוץ עוד משודר האירווזיון, וראיתי שבTVE(125 - ספרדי) משדרים גם, אז ישר העברתי
כאלה מעצבנים!!!!

כמה שאתה צודק....

אני חובב בעצמי אירוויזיון והייתי בהלם שדווקא בשיר של גלי שמו פרסומות....איפה הכבוד של ערוץ 1?? לא יכלו לשים פרסומות אחרי שגלי סיימה לשיר?? בהמשך המחרוזת...זה היה אחד הקטעים המעצבנים...

שגיב זר

New member
אני אומר לכם...

לא פלא שערוץ 1 בקנטים עד שיש אותנו -גלי עטרי היו חייבים לצאת לפרסומות-מגיע להם אולי הם יבינו שאפשר לוותר על התשדירי תחת האלה...................לפחות ראו את אבי טולדנו בטלנים כוורת אז כך שאנחנו על המפה..............ובעיקר דנה שדפקה שואו...................................................................................................בפרגון לכם שגיב[מפורום ירדנה ארזי]

כתבה מYNET על התקריות../images/Emo56.gif

פשוט חצופים!!
הכתבה מספר תקריות גרמו לזעם רב בקרב הצופים הערב (שבת) בערוץ 1: בזמן שגלי עטרי עלתה ושרה את "הללויה", במסגרת המחווה לשירים זוכים מהעבר, החליטו בערוץ 1 לעבור לתשדיר שירות של "אגד" והמשרד לאיכות הסביבה. גם כשניתנה תזכורת של השירים המתמודדים, רגע לפני סוף ההצבעה הראשונה, עברו בישראל לתשדירי שירות, בעוד שבתחנות אחרות, כמו טורקיה וספרד, המשיכו לשדר כרגיל. בעקבות התקריות, הגיעו עשרות שיחות זועמות למרכזיית ערוץ 1. לינדה בר, דוברת הערוץ, מסרה בתגובה: "מבדיקה ראשונית מסתבר שנוצר איחור של 15 דקות בשידור עצמו, שגרר את התקלה. מכל מקום, בירור מקיף בנושא ייערך כבר מחר בבוקר על-ידי מנהל הטלוויזיה".

חאקויאכ

New member
למרות האירוע העלוב של הערב

אני חושב שהאירוע המחפיר הזה רק יועיל לגלי. מי שהפסיד פה זה ערוץ 1 ורק ערוץ 1. גלי, למרות הכעס, רק הרוויחה.

רינה7

New member
ממש בושה ושערוריה!!!!!!

בושה לערוץ 1 , אני לא מאמינה שהם עשו את זה, הם צריכים לפחות להתנצל וכמובן לשדר את השיר במלואו. סוף סוף משהו מביא כבוד למדינה שלנו וככה עושים? דיברו על זה היום בערוץ 2 . כולם כועסים על זה, זה נהיה שיחת היום. גלי היית נפלאה גם בשניות הבודדות שהיית על המסך.

תגובה של גלי על הביזיון...

"אני המומה", אמרה אמש גלי עטרי, "ירדתי מהבמה מאושרת מהביצוע ומהאירוע כולו, ונדהמתי לשמוע שבכל אירופה צפו בי מבצעת את הללויה ורק במדינת האם שלי ראו תשדירי שירות". מתוך ידיעות אחרונות 23.10.05

למעלה