מישהו רואה פלוס? תודה
C Chomby New member 25/6/17 #3 באמת?! חשבתי שזה קו מדומין לא יודעת. מחזור 31 למאי (סדיר)... אפילו הקדמתי בבדיקה, נראה לי...
ט טודובום New member 25/6/17 #4 בהנחה שהמחזור שלך הוא 28 יום אז את ביוא"ב 11 ובהחלט סביר שהפס יהיה ממש חלש. תעשי שוב בדיקה עוד יומיים לראות שהפס מתחזק. בהצלחה !!
בהנחה שהמחזור שלך הוא 28 יום אז את ביוא"ב 11 ובהחלט סביר שהפס יהיה ממש חלש. תעשי שוב בדיקה עוד יומיים לראות שהפס מתחזק. בהצלחה !!
E eni84 New member 25/6/17 #6 יש שם משהו! יואב 11 זה באמת סופר מוקדם. עוד יומיים שלושה כבר צריך להיות פס ברור מזל טוב
א אליה 242 New member 25/6/17 #7 יש פס חלש, אבל פס! יאללה , שיתחזק ויהפוך להריון ארוך, עגול יפה ומשעמם!
E elinoket New member 26/6/17 #8 רק אני לא רואה כלום? כנראה שאני עיוורת או שהוא באמת ממש חלש חחח... בכל אופן באמת כדאי לעשות מחר מחרתיים בדיקה חוזרת לראות שמתחזק (מחזיקה אצבעות! )
רק אני לא רואה כלום? כנראה שאני עיוורת או שהוא באמת ממש חלש חחח... בכל אופן באמת כדאי לעשות מחר מחרתיים בדיקה חוזרת לראות שמתחזק (מחזיקה אצבעות! )
H haych New member 26/6/17 #10 במחשבה שניה זה כנראה תלוי במחשב או בתאורה במחשב של העבודה לא ראיתי, עכשיו במחשב של הבית יש מצב שאני רואה משהו.
במחשבה שניה זה כנראה תלוי במחשב או בתאורה במחשב של העבודה לא ראיתי, עכשיו במחשב של הבית יש מצב שאני רואה משהו.
ה היא321 New member 26/6/17 #11 גם אני לא רואה וגם לא הייתי מסתמכת על הקליר בלו שמראה חיובי כוזב הרבה פעמים