מישהו ראה?

אנגלינה

New member
מישהו ראה?

את הסרט תא קטלני עם גניפר לופז אני חייבת לציין שהסרט מש הפחיד אותי........ קניתי אותו בלונדון בדיוידי ואתמול ראיתי אותו מאוחר בלילה וזה היה מאיים ביותר התמונות היו קשות......... אבל בכל זאת מצא חן בעיני הסרט מה דעתכם? אנגלינה

Gorilla

New member
את בחורה אמיצה ../images/Emo31.gif

אנגלינה שלום, אני מוכרח לציין שאת בחורה אמיצה לא בגלל שהסרט מפחיד אלא בגלל שראית אותו מתחילתו ועד סופו. לצערי ביום בהיר אחד (האמת שהיה לילה אבל זה נשמע יותר טוב נכון?) הזדמן לי לראות את הסרט המזוויע הזה, לא שלא תביני אותי לא נכון לא ראיתי אותו כמוך לכל אורכו, בערך 15 דקות עשו בשבילי את העבודה. נתחיל קודם כל בג`ניפר מה הקשר בינה ובין משחק, הסרט הוא שטחי כמו רוב הסרטים האמריקאים שדוחפים שמות לתסריטים בשקל וחצי וחושבים (אולי בצדק) שהם מצאו את שובר הקופות הבא. בדרך כלל אני לא ממש מקשיב לביקורות של סרטים אבל הפעם אין בכלל מחלוקת בעניין הסרט הוא טעות גדולה ואני אישית ממליץ לכל מי שזמנו יקר לו שיעבור הלאה. דרך אגב הרעיון של סרטים על רוצחים סידרתיים לא מיצה כבר את עצמו ?

libi k

New member
אחד הסרטים הכי גרועים שנראו ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

אנגלינה

New member
אוקי מכבדת את דעותיך אבל

אני חושבת שגניפר לופז באמת שחקנית טובה וראוי לציין שהיא הייתה עוד שחקנית לפני שהיא בכלל שרה וראוי גם לציין ששני הדיסקים שלה מעולים אחד הסרטים הטובים הראשונים שלה היו סלינה שזה היה סרט מדהים .......... חבל שלא השקעת יותר מחמש עשרה דקות לסרט אולי אז הייתה נהנה ממנו ואולי הייתה שופט אותו בסופו של הסרט אבל בכל מקרה אני אהבתי את הסוג הזה של הסרט והמראות ברור שזה לא דבר שכל אחד יואהב אנגלינה

fluppster

New member
סלינה

סרט ממש מדהים. נורא אהבתי. ראיתי אותו עוד לפני שג´ניפר לופז בכלל היתה מפורסמת, והיא נראתה לי כמו שחקנית ממש מצוינת.

libi k

New member
ג´ניפר לופז ../images/Emo36.gif

בהתחלה הייתה שחקנית לא רעה,אך בסרטיה האחרונים היא התדרדרה....

למעלה