מישהו ראה : "קחי אותי שרון" ? אופיר
J jt7785 New member 20/7/03 #2 כן, אני לא היה משהו ת'אמת. גם די הופתעתי לראות ששני הפייבוריטים שלי כמעט עפו בפרק הראשון (יואב ורודריגו). מקווה שפרק הבא יהיה יותר טוב.
כן, אני לא היה משהו ת'אמת. גם די הופתעתי לראות ששני הפייבוריטים שלי כמעט עפו בפרק הראשון (יואב ורודריגו). מקווה שפרק הבא יהיה יותר טוב.
O ofofofof New member 20/7/03 #3 כן, גם אני הייתי בעד רודריגו!! היו עוד כמה בסדר, אבל אני לא זוכר את השמות..... תוכנית מפגרת, אבל הפקת ריאליטי שנייה ישראלית - זה משהו שחובה לראות! (הראשונה - החפרפרת) אופיר
כן, גם אני הייתי בעד רודריגו!! היו עוד כמה בסדר, אבל אני לא זוכר את השמות..... תוכנית מפגרת, אבל הפקת ריאליטי שנייה ישראלית - זה משהו שחובה לראות! (הראשונה - החפרפרת) אופיר
O Outlast New member 20/7/03 #5 זו לא בדיוק הפקת ריאליטי שנייה, כי חוץ מהחפרפרת גם הייתה את התכנית הזאת, "אהבה בכבלים", על בחורה (ואח"כ היה גם בחור) שכבולים למס' משתתפים מהמין השני, כל יום שולחים מישהו הביתה ובסוף מחליטים עם מי להישאר (הממ.. נשמע מוכר למישהו?).
זו לא בדיוק הפקת ריאליטי שנייה, כי חוץ מהחפרפרת גם הייתה את התכנית הזאת, "אהבה בכבלים", על בחורה (ואח"כ היה גם בחור) שכבולים למס' משתתפים מהמין השני, כל יום שולחים מישהו הביתה ובסוף מחליטים עם מי להישאר (הממ.. נשמע מוכר למישהו?).