מישהו ראה

what the fuckkk

New member
מישהו ראה

דרטי סנצ'ז בלילה שבין שישי לשבת האחרונים (הימים האחרונים של החופש)????? היה תותח- הם מסמרו את הגוף שלהם לשולחן, ואחד לקח אקדח סיכות, מסמר את האוזן שלו לשולחן, ואז תלש את זה. גם הבלונדיני הזה מיסמר את הזין שלו לקרש!! זה היה קורע מצחוק!!! מישהו מהפורום רואה את זה בכלל?? מי שלא, חייב להתחיל!!!

BiAAcH

New member
לא ראיתי...

את הפרק הזה אבל ראיתי הרבה אחרים,ולא הכי אהבתי, הם מדברים שם יותר מדי והקטעים שלהם מזוכיסטיים מדי, זה לא נראה לי כל כך כיף למסמר את האוזן לשולחן. אבל בכל זאת יש להם קטעים טובים, עם כל מני גומיות באיזה אורך 10 מ', כדורי טניס וכו'....

what the fuckkk

New member
זה בכלל לא חיקוי

של ג'קאס... שה שני דברים שונים לגמרי... ול- BEAACH- אז מה שהקטעים מזוכיסטים? זה כיף לראות אנשים אחרים עושים את זה וגם שמחים. אם נגיד הם היו עושים את השטויות האלה ולא צוחקים- אז זה היה מגעיל........ ודרך אגב---- יש מחר שביתה!!!!!!!!!!

30על30

New member
כל הבריטים ההומיים מדרטי סנצ'ז אנסו

אותך כשהיית בן חמש עד שמונה! אמאשך הומו... CKY SUCKS LIKE UR MAMA FACE

AdShEaTaKoRe

New member
אני חושב שכדאי ש.....

תגיד לאבא שלך שיפסיק לבוא אליך בלילה למיטה ויזיין אותך בתחת... זה עושה אותך לקופצני מדי....

shayh13

New member
ל30על30 בשביל זה אתה נכנס לפורום?

?? חתיכת שמוק מפגר!!! מה אתה חושב שאתה קול? שאתה נכנס לפורום ומתחיל לקלל בלי סיבה??? כמו שעוד אנשים אמרו, לך תקלל לך בפורום של הקהילה שלך..(הומואים ולסביות)!!!!! ואחרי זה תלמד להצחיק, כי כרגע אתה ממש ממש לא! ואם אתה חושב לענות לי...אז תחשוב פעמיים, כי אני לא כמו כמה ילדים מהפורום ששותקים וסופגים את זה שאתה מזין להם את השכל, בקללות שלך!!! נ.ב- אתה חתיכת א מצחיק!!!!!! שי, או איך שאתה מכיר אותי...אבא!

AdShEaTaKoRe

New member
די הם כל הזמן משדרים את...

אותו פרק זה מעצבן יש להם רק שני פרקים וזהווווווווווו חברה מקוריות!!!!!!!!!!!

what the fuckkk

New member
30 על 30 יבן זונה כוס אמא שלך

ימכוער אחד לך תלקק את המחזור של אמא שלך עוף מהפורום ימתרומם לך לפורום הומואים בתחת

what the fuckkk

New member
30 על 30 יבן זונה כוס אמא שלך

ימכוער אחד לך תלקק את המחזור של אמא שלך עוף מהפורום ימתרומם לך לפורום הומואים בתחת

אמממממ...לי דעה שונה..

אוקי..אישית אני חושבת שגם ג'קאס וגם דרטי סנצ'ס הם חיקוי ל-CKY!!!! אין אף אחד שווה יותר מהם..הם הראשונים שהתחילו עם כל הטירוף הזה לפני 4 שנים ורק אחר כך הצטרפו עוד אנשים וניסו לעשות את אותם הדברים- רק שההבדל הוא ש -CKY עושים את זה בצורה מעניינת וכל השאר רק מנסים לחקות ולעשות רושם.... ולא התכוונתי להגיד את זה בגסות...זה הכל ברוח טובה :) תמיד איתך שוקולד פרה :)

BiAAcH

New member
אנשים תגידו...

מה קורה לכם?? זה פורום של צחוקים, צריך לספר על דברים מטורפים, לדבר על ג'קאסס ו-CKY ודברים כאלה, אם אתם רוצים לריב תפתחו פורום קללות אבל בבקשה לא פה, זה אמור להיות הפורום הכי שווה בארץ וכל המריבות סתם מחרבנות אותו... ותחשבו על זה.....

למעלה