מישהו ראה

bigbadjoe

New member
מישהו ראה

היום בלילה דרו קארי ? ראש העיר מבאפי היה שם בתור הפסיכיאטר בסוף איזה מגניב הוא נראה עם הפיאה.....

Ronron21

New member
כן!!

גם אני ראיתי את הפרק הזה קודם, ואז הוא הופיע, ואני צעקתי " היי זה ראש העיר מבאפי!!" איזה קטעים...

~*~gaL

New member
כןןןןןן

ראיתי גם היום וגם אתמול (איך לא? זו קומדיה אדירה) זו הפעם הראשונה שמשדרים את הפרק הזה, כי ערוץ 3 הפסיק באכזריות את השידורים של דרו קארי כשהיא שודרה. מי שפספס, אגב, יוכל לראות את שני הפרקים האלו שוב בימי שישי מתישהו. הקטע עם הפיאה היה ענק באמת :)

Darth Rosenberg

New member
איזה מזל...

קודם כל... שלום. חזרתי, סליחה שנעדרתי. בטח לא התגעגעתם אבל לא נורא... שנית - מזל שהתעדכנתי קצת לפני שהתחלתי לכתוב, כי זה היה אחד הדברים שרציתי להגיד, אז נחסכה לי הפדיחה... בכל מקרה, כן - ענק!!! - ראש העיר מחופש למימי היה פשוט פיצוץ! ובדיוק הייתי בטלפון עם חבר ואז ראיתי והתחלתי להתפקע מצחוק והוא לא הבין מה קורה, וילמלתי "ראש העיר! ראש העיר בדרו קארי!" והוא לא הבין ושאל "ראש העיר שלך?". ואני בעלל הצבעתי למועמד השני, אז ראש העיר שנבחר עדיין נקרא "ראש העיר שלי"? - אופס - סטיתי מהנושא... בקיצור - היה קטעים.

WacKy WitCh

New member
אוייי, זה היה כזה פרק טוב...

בסוף עם ראש העיר.. (אני לא זוכרת איך קוראים לשחקן...) איך איפרו אותו כמו מימי חיחיחי... זה היה כזה מצחיק!!!

אשמה

New member
אם כבר הופעות אורח...:)../images/Emo58.gif

מישהו ראה אתמול אי אר??? הילדה הקטנה שמארק גרין דיבר איתה בסוף הפרק, הפציינטית האחרונה שלו - זו "באפי הילדה" מסוף העונה החמישית!!!

למעלה