מישהו ראה trl היום?

k k1

New member
מישהו ראה trl היום?

אובי טרייס היה שם, ודיברו עם אמ בטלפון,והעברתי בסוף,אז לא שמעתי מה היה איתו........ ויש עוד מישהו שחושב כמוני שהשיר של אובי "got some theet" זה שיר דפוק לאאלה...כאילו, הוא מדבר שם על כמה שחשוב שלבחורה שהוא ייצא איתה יהיה שיניים! אני לא מבינה איך הוא שיחרר את השיר הזה כשיר הראשון שלו.......ואיך אמ הפיק ת'שיר!?

Nomero Uno

New member
שיר דפוק אבל מה זה קשור להפקה

אמינם הפיק את הביט בלי קשר למילים ודווקא הביט די קליט וגם השיר עצמו אם לא להתייחס למילים. השיר הוא לפי המסורת של שיידי שיר שיותר קרוב לפופ מאשר לראפ אמינם וחבורתו פותחים בצורה כזאת כל דיסק לדוגמא my name is , the real slim shady, Without me וגם פיפטי הוציא קודם כל את in da club אני מקווה שבעתיד נראה את החומר היותר טוב של אובי (ויש לו כזה)

FuSe

New member
אשכרה בלי קשר אתה מדבר!

ממתי without me, the real slim shady, my name is ,in da club מזכירים פופ?? רואים שאין לך מושג בהיפ הופ אז לטובת הפורום פעם הבאה שיש לך משהו להגיד תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר אותו

Nomero Uno

New member
לי אין מושג בהיפ-הופ?!

כל השירים שהזכרתי מזכירים יותר שירי פופ מאשר ראפ (ולא היפ-הופ כמו שאמרת). אתה יכול להשוות בכלל הין השירים האלה לבין השירים שיצאו אחרי זה כמו guilty concience, the way I am , cleaning my closet ? תחשוב על זה ותגיע למסקנה שאלה שירים שהקשר בינהם לבין ראפ מקרי ביותר

FuSe

New member
זה היפ הופ

די נמאס לי להתווכח איתך, אתה לא יודע מה אתה אומר. ואם אתה חושב ששירים כמו without me וכל השאר...הם פופ אז קח לדוגמא את השיר של טופאק hit 'em up..תשמע את השיר ונראה אם אתה עדיין חושב ששירים כאלה יותר פופ מאשר היפ הופ

Nomero Uno

New member
הבאת פה ממש נימוקים משכנעים

אין לך מה להגיד אז אתה אומר שנמאס לך להתוכח?! אני מכיר את we hit 'em up וגם את quitter של אמינם שיושב על אותו ביט ועדיין לדעתי השירים שהזכרתי קודם קרובים יותר לפופ מאשר לראפ כי למרות הביט הקצבי של we hit 'em up לשיר יש משמעות (אחד הדיסים הטובים בכל הזמנים) בניגוד לwithout me למשל.

k k1

New member
שירי פופ!? שירי פופ!?

השירים האלו אולי לא הראפ הכי קשוח שיש, אבל הם רחוקים מלהיות פופ...... ויש עוד הרבה שירי ראפ עם מילים לא עמוקות במיוחד, וביט קצבי וזה לא נחשב לפופ! וקודם תשמע דיסקים של אמני פופ כמו בריטני,בקסטריט,תראה את ההבדל,ואז תדבר.......

Nomero Uno

New member
כן, שירי פופ!

או קרוב לפופ ושירי ראפ כמו של נלי או של וויל סמית' אני גם מחשיב לפופ כמו גם השיר Right Thurr של צ'ינגי ועוד הרבה שירים אחרים.

למעלה