מישהו ראה היום?

מישהו ראה היום?

איזה פרק ענק היהההה! תגידו זאת רק אני או שלינזדי לוהאן שיחקה היום בפרק? ואיך התפוצצתי בסוף מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו ראה?

B a M b i 1

New member
כן, היה פרק מהמם!!

ממש מצחיק. איזה מתוק קלסו! כן, זאת היא. העונה, קלסו ופז הכי מצחיקים אותי! אני חושבת שהם דילגו על כמה פרקים אבל...

IRISH GREMLIN

New member
אין לי מושג מי שיחקה את דניאל,

פחחח אבל הסוף היה דיי מצחיק-צפוי,אבל בכל זאת, והקטע שבנות הן כלבות ולא יכולות ללכת מכות ואז להשלים-כ"כ נכון... סה"כ היה נחמד,ראיתי כבר פרקים הרבה יותר טובים... גאד אני מתגעגעת לליאו ההיפי המטונף שלי...

B a M b i 1

New member
אהבתי את זה שקלסו ניסה להבין למה

היא הבריזה לו, ואז הוא אמר שהיא מתה..חיחי ידעתי שזה מה שהוא יגיד. גם הקטע שהוא לא הקשיב בזמן שדונה דיברה היה מצחיק.

maryan19

New member
אני חשבתי

שהוא יומר שחייזרים חטפו אותה! קלסו מאמיייייייי

IRISH GREMLIN

New member
אשכרה, פחח הטקסטים של קלסו

הפכו להיות צפויים, יוצא שאני יושבת ורואה פרק ומנחשת מה הוא יעשה, זה באמת היה מצחיק, אבל זה היה מצחיק אותי עוד הרבה יותר אם הייתי מתחילה לראות מש"ה רק מהעונה הזאת... (דיי נו אני לא מאמינה שאני אומרת את זה...) שיחזרו לשדר את העונות הקודמות כל יום!

maryan19

New member
אני ראיתי

פרק ענק / קלסו מאמי / קיטי מטורפת/ אריק מסכן

L i l A L o

New member
פרק טוב..:]

אמ. לינדזי לוהן ווילמר התחילו לצאת אחרי הפרק, או כבר לפני? כי כבר בפרק הם נראים די כאלה קוצ'י מוצ'י
נמ. אהבתי שקלסו ופז הלכו מכות ואז התחבקו
. חמודים. קלסו טיפש. כל כך טיפש. אבל אני עדיין אוהבת אותו. נראה ליש הוא באמת איבד את הקסם שלו. כשהוא הסתפר.
וקיטי פשוט חולה. מסכן אריק. זאת הייתה הפעם השניה-פעם שלישית גלידה!.

זאת בדיוק הסיבה שאני אוהבת אותו!

הוא טיפש! כל כך טיפש! טיפשים כמוהו זה כל כך מצחיק! וכל כך מושך!

®NuLy®

New member
חההה פרק ענק...

אחרי כמה פרקים לא משו... הסוף היה כל כך מצחיק!!!!!!! אני צחקתי שעה אחרי זה!!!! מרקו!! פולו!! OMG חחחחחחחחחחחחחחחח זה עדיין מצחיק אותי ואנשים אני מתגעגעת לשוצי
אהה ומתגעגעת גם לשידורים היומיים

למעלה