מישהו ראה היום..

Scaly

New member
מצאתי שהתוכנית הזאת...

מצחיקה!.. ואשכרה שמים אותם בחדר כאילו במוקטעה... איזה חדר...טוב שנותנים להם מים גם....איזה הגזמה מה שקורה שמה... תוכנית נחמדה... ואמא שלו...והסקס...מה זה?!

חחחח

דווקא הייתי מאוכזת שהיא העיפה את רודריגו מצאתי הוא הכי שווה שם...חחח דרך אגב בת כמה היא?

Scaly

New member
29...כמעט בטוח...

כאילו שזה לא צפוי שהיא תבחר ביואב... דרך אגב..מי עף היום בתוכנית? לא ראיתי 5 דקות אחרונות...

Linkey-Whinkey

New member
האמת?

אידיוט מי ששלח אותם לקריואקי, אני צריך מחר תור לרופא אזניים, אבל חפיף... העיקר שהכל הוגן (על אחד מספרים שהוא מסודר, והשני שהוא כ"כ קמצן שהוא למוכן לתת לחברה שלו לגעת לו באוכל, וגם יש לו דחיה משונה מכפות רגליים)

אסלנדי17

New member
נכון אבל...

זה ממש מעצבן שהיא העיפה את רודריגו!!! הוא חמוווד. הוא זכה באהדת הקהל ככה שבטח יבחרו בו שחיזור לבית... לא? חבל שהיא העיפה את תמיר הוא היה נחמד... אני גם חושב שהיא תבחר ביואב ההוא שמצטט מהתנך... שזה דיי מצחיק שהוא עושה את זה...

cornflake girl1

New member
../images/Emo45.gif גם אני שמתי לב שהוא דומה

לדוסון מדוסון קריק ואתמול היעיפו את רוגריגו שלומי ותמיר

g.o

New member
תיקחו כבר אותה מפה!

בראיון שנתנה שרון ל7 ימים היא אמרה שהיא לא מתכוונת לגור עם מי שהיא תבחר,הרי מה הקטע להרוס. חוץ מזה שזה סתם טיפשי , כאילו קשת נותנת לה דירה מפוארת לשנה מתנה. מלבד זאת בראיון היא רמזה שהיא משתתפת בתוכנית רק בגלל שהיא מעוניינת להפוך למפורסמת ושחקנית אחרי שכל זה יגמר. וגם אפשר להפסיק לראות את התוכנית כי היא העיפה את רודריגו

dht160

New member
תוכנית מעולה

וואלה איזה יופי שיחקו אותה קשת. אני נורא במתח ואני הייתי בעד רודריגו חבל שעף וזה בגלל הסיפור שפיעה הזה. אגב, בסוף היא מתכננת לפרוש ולא לעבור לגור עם אף אחד. השובע מקום ראשון ברייטינג 22.9% מאז תחילת העונה הממוצע 20.3%. גיא

למעלה