מישהו ראה את

מ י ז

New member
מישהו ראה את

הסרט החדש עם נב קמפבל- רקדנים? (the company) אמרו לי שהסרט לא משהו בכלל ודי ביאסו אותי... מישהו ראה את זה? ואם כן איך הסרט שווה ללכת?

mousey

New member
לא ראיתי...אבל...

גם אני שמעתי שהוא על הפנים...ולא שווה את הכסף לצפייה בקולנוע.. המורה שלי לג'אז אמרה שהוא פשוט על הפנים ושאר חברים שראו, אמרו כך. קחי אותו ב-די.וי.די, זה עדיף מלשלם סתם צפייה בקולנוע..זה כבר יצא ממזמן לדי.וי.די. זה מה שאני בכל אופן אעשה.

כן..אני ראיתי...

ולא ממש התלהבתי.. אבל אולי זה בגלל שאני לא אוהבת את הסגנון ריקוד שלהם.. זה לא ממש קלאסי..בלט קלאסי אני ממש אוהבת וגם מודרני (יש סוגים..) אבל אולי יש אנשים שכ יאהבו את הסרט..

maholnikit

New member
אני הייתי...

היה די משעמם...כאילו היו כמה ריקודים יפים אבל אין בסרט שום עלילה!!!! זה פשוט משעמם!!!

כן....

אני ראיתי את הסרט ביום שהוא יצא בארץ בבית של חבר שלי (הוא עשה לי הפתעה!). פשוט התאכזבתי רואים שהמפיק/ במאי לא מבין בריקוד. הסרט משעמם וחסר עלילה, פשוט בזבוז של זמן... אפילו למי ש"מת" על סגנון הריקוד של הלהקה. אגב ביום שישי שבו התפרסם הסרט היתה כתבה עליו בידיעות אחרונות ומי שקרא ראה עד כמה הבמאי לא מבין דבר בריקוד!

דריאנה

New member
דעתי על הסרט

חלק מקטעי הריקוד בסרט היו משגעים, אבל אכן הסרט חסר עלילה לחלוטין. אני לא חושבת שהסרט הצליח להעביר את המסר שהבמאי רצה להעביר (איך חיים הרקדנים), אבל בכל זאת יצאתי ממנו עם חיוך. הסרט לא מבריק, אבל הוא נחמד.

דריאנה

New member
היא בסדר

באופן יחסי היא הייתה יותר טובה משחשבתי שהיא תהיה, אבל היא בוודאי לא ברמה של שאר הרקדניות בלהקה...

למעלה