מישהו ראה את

dark eyes

New member
מישהו ראה את

הקטלוג של רנואר מן?! אני מצדיע להם בגדים נחמדים מאוד, אבל סוף סוך קטלוג נורמאלי! לאחרונה אני מסתכל על קטלוגים רבים והם מלבישים כל דוגמן דוגמנית במאה שכבות ואז אם מסתכלים מה הדוגמן דוגמנית לובשים לא מצליחים לקשר מה לאן ואיפה!! חולצה לכופתרת מתחת לחולצה כזאת שהיא מתחת לז'קט
כאילו הם לא מבינים שככה לא רואים את הבגד

../images/Emo45.gifבאמת קטלוג נחמד..

השבוע קניתי משם מכנס ספורטיבי (בקטלוג הוא בצבע כחול) בקשר לקטלוג - באמת קטלוג שמראה את הבגדים עצמם ולא את מה שהדוגמן (במקרה הזה) יכול להראות.. למרות שהקטלוג קצת פשוט לטעמי, המסרים הקטנים שרשומים בכל דף מקוריים
בקשר לבגדים - נראה לי שאני אבלה ברנואר מן יותר משאני אבלה בקסטרו. לא שהתלהבתי כ"כ מרנואר מן אבל אני חושב שלרנואר יש יותר מה להציע מאשר קסטרו
מה שכן, יש להם (רנואר) גי'נסים יפים.. אף פעם לא קניתי אצלם גי'נס אבל עכשיו זו הזדמנות
המחירים - לפי מה שזכור לי, לפחות רוב הפריטים במחיר ממוצע (יחסית לשאר החנויות) וזה סבבה. *הקטלוג באמת נוח לצפייה (כמו שרשמתי בהתחלה) והם לא שמים מיליון שכבות של בגדים ככה שאי אפשר לראות את הבגד
הציון שאני נותן לקטלוג:
(מתוך 6 כוכבים
)

כנראה שזה עבר מהר מדי דף..

בכל אופן - נעצתי את השרשור, השרשור יככב בראש הדף של הפורום במשך הימים הקרובים.. יאאלה אנשים תתחילו להגיב
בקשר לרנואר מן, הסתכלתי אתמול עוד פעם על הקטלוג שלהם ואני רוצה להגיד שראיתי עוד דברים שכנראה פספסתי (בראייה הראשונה) ואני חייב להגיד שאהבתי משם הרבה דברים.. אפילו מכנסיים מחויטים הם שינו קצת בגזרה, בכיסים, עשו את המכנסיים ליותר "איניות"... אהבתי את הגי'נסים שלהם ועוד כמה חולצות שלהם..

למעלה