מישהו ראה את... ה- שלי?... איבדתי אותה...
@ @@ New member 14/8/02 #2 אני לא בטוחה, אבל..... אני חושבת שראיתי אותה באיזשהוא מקום, רגע... תני לי להיזכר אההה, זהו נזכרתי היא בתוך ה , מצאת תעדכני אותי בהמשך, כי אם לא מצאת,אני אעזור לך להמשיך לחפש, טוף?
אני לא בטוחה, אבל..... אני חושבת שראיתי אותה באיזשהוא מקום, רגע... תני לי להיזכר אההה, זהו נזכרתי היא בתוך ה , מצאת תעדכני אותי בהמשך, כי אם לא מצאת,אני אעזור לך להמשיך לחפש, טוף?
@ @@ New member 14/8/02 #5 את מקשה עליי... ../images/Emo4.gif טוב, יצאנו למסע החיפושים טוב, אם היא הייתה ב ונעלמה משם אז היא בטח ב.... שלך , לא תחפשי טוב, בחדרים, מתחת למיטות, אולי במלונה של ה , איפה עוד? את עושה לי ת´חיים קשים, אני מקווה שמצאת ת אם לא, אנחנו פשוט נעזוב אותה לנפשה ונשלח לך חדשה, טוף?
את מקשה עליי... ../images/Emo4.gif טוב, יצאנו למסע החיפושים טוב, אם היא הייתה ב ונעלמה משם אז היא בטח ב.... שלך , לא תחפשי טוב, בחדרים, מתחת למיטות, אולי במלונה של ה , איפה עוד? את עושה לי ת´חיים קשים, אני מקווה שמצאת ת אם לא, אנחנו פשוט נעזוב אותה לנפשה ונשלח לך חדשה, טוף?
Q Queen Of Love New member 14/8/02 #8 אל תשאלי... היא הייתה במקריגול!!!! רציתי לחמם לי לחמניה, ופתאום אני רואה את ה-
@ @@ New member 14/8/02 #9 חחהההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ת´אמת רציתי להגיד לך שהיא אולי מתחבאת בתוך ה , אבל חשבתי שזה ישמע דבילי. אני חולה עלייך
חחהההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ת´אמת רציתי להגיד לך שהיא אולי מתחבאת בתוך ה , אבל חשבתי שזה ישמע דבילי. אני חולה עלייך
Q Queen Of Love New member 14/8/02 #10 ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif לריקוש!
M mariana New member 14/8/02 #11 מלכה מצאתי עוד נשיקה שלך את יודעת איפה? עוד ניחוש כן כן היא דבוקה לי על הלחי
Q Queen Of Love New member 14/8/02 #13 ../images/Emo12.gif מה היא עושה על הלחי שלך? השובבה הקטנה, טוב... את יכולה לשלוח לי אותה? בבקשה
M mariana New member 14/8/02 #14 איזה רעה מה את לוקחת לי אותה בחזרה??? אולי אני אשלח לך חדשה אבל שלי? בא לך? אז הנה קחי לך