מישהו ראה את זה???

מישהו ראה את זה???

הצבעה בתיכון בגין בראש העין- ולאה התוצאות: ש"ס 21.5% קדימה 20.9% ליכוד 19.6% ישראל חזקה 10.6% מר"צ 8.8% ישראל ביתנו 7.8% עבודה 5.8% עלה ירוק 2.2% ירוקים 1.2% "מפד"ל" 0.7% ח"ץ 0.03% גימלאים 0.001% אני חושבת שסוף סוף הצעירים החליטו לעשות שינוי אמיתי
אם החברה האלו ידעו להצביע לישראל חזקה - סימן שיש דברים בגו
חברה צעירים יודעים מה טוב להם

אני לא מתפלאה כלל!!!!

לישראל חזקה יש מצע אמיתי והרשימה לכנסת מייצגת את האוכלוסייה של הצעירים המעוניינים במהפך אמיתי!! כל מי שהצביע שם אחרת - מוזמן בחום לעשות גוגל ולקרוא קצת על ישראל חזקה ואפרים סנה ולהבין למה אחוז ההצבעה לישראל חזקה הוא כזה!!!

זה התיכון שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואני גאה להיות חלק מהבחירות האלו !!! זה אומר שאני נמצאת בחברה טובה

והנה עוד תיכון שהוכיח שהוא יודע מה טוב../images/Emo13.gif

"כחלק מתכנית הלימודים המעודדת את ערך "הדמוקרטיה הישראלית" בבית הספר "עירוני י"ד", ערכה היום הנהלת בית הספר בחירות סמליות בקרב תלמידי השכבות העליונות. באמצעות קלפי שהועמדה בבית הספר ובהשגחת ועדה מיוחדת, הצביעו כ-350 תלמידים המהווים כ66% מבעלי זכות ההצבעה בבית הספר. תוצאות יום הבחירות בבית הספר הן 21% למפלגות "קדימה" ו"העבודה", 14.2% ל"ליכוד", 9.7% ל"ישראל חזקה", 8.3% ל"צבר – מפלגת הצעירים", 6.7% ל"ישראל ביתנו", 5.2% ל"גימלאים". את הרשימה סוגרות מפלגות "מרץ" ו"הירוקים" עם 3% מהקולות בלבד. מפלגת ש"ס לא עברה את אחוז החסימה עם 0.75%. שאר הקולות הם פתקים לבנים."

Fasz

New member
בבחירות הקודמות הליכוד לקח בגדול בלא מעט

תיכונים. כולנו יודעים איך זה נגמר.

למעלה