מישהו ראה את התכנית אתמול?

moshavnikit

New member
מישהו ראה את התכנית אתמול?

ע"פ הפורום זה נראה כאילו לא ראו, או שבגלל שזאת לא היתה באמת תחרות אז לא מספיק מעניין לדבר על זה :0( אם בכל זאת יש לכם מה להגיד אז תגובות לפה
לי לא יצא לראות את התכנית, חזרתי מאוחר מהעבודה. אבל ראיתי שהשופטים רקדו ואני מקווה שיעלו את זה לאתר, אני חייבת לראות את זה! יצא לי לראות רק את הקטע של סאלי

snirf

Active member
כן,אני ראיתי ../images/Emo9.gif

הייתה תוכנית חביבה למדי. שוב היו כמה פאשלות
כגון: היה קטע מסוים שלא שמעו את דנה דבורין,ו...קלוד החליק בסוף הריקוד, סאלי התלוננה על הריצפה (לא צריך לעשות עם זה משהו? גם השופטים מתלוננים!
) בסה"כ השופטים רקדו מעולה! וגם שאר הריקודים היו טובים :)

babyS

New member
הילדים שרקדו אתמול

מישהוא קלט את שם המקום ואולי יודע פרטים עליו נידמה לי האקדמיה לריקוד ???

../images/Emo23.gifהתוכנית למען ילדי ורייאטי

שלום לכולם, גם אני ראיתי אתמול את התוכנית.הייתה תוכנית ממש יפה ומושקעת!! ולא פחות חשוב למען מטרה חשובה ונעלה. היו הרבה מכובדים.אני חושב שזה מאוד חשוב ערב שכזה.וצריך לזכור ולתרום להם במהלך כל השנה. כל אחד עפ"י יכולתו. היה ריקוד יפה של מלכות היופי, של מאשה ואנה עם בוני ורביבו.גולת הכותרת הייתה ריקוד השופטים. אין מה לדבר הם רקדו פשוט מדהים, אין מה לעשות יש להם את זה! לגבי סאלי מה שאמרה לגבי הרצפה- זה היה בצחוק לפי מה שהבנתי(עקצה את אלון אבוטבול) וקלוד סיים בפוזיתיה מסויומת ואז הוסיף שפגט, צריך קצת אינטיליגנציה ולא לעשות עניין מכל דבר. אני אישית מאוד התרגתי מהקטע עם שני האחים עם תסמונת דאון.בקיצור הערב היה מושקע וחשוב. כן ירבו!!!

tamariku

New member
אני ראיתי

למזלי הקלטתי כך שיכולתי להעביר את כל הפרסומות והראיונות המשעממים ואם לסכם היה שעמום טוטאלי נתתי לזה צ'אנס בהתחלה וראיתי רק את הריקודים אבל אח"כ העברתי גם את הריקודים במיוחד זה שאנה ארונוב רקדה עם מנכ"ל וראיטי. ופשוט העברתי קדימה עד הריקוד של השופטים וזה הדבר היחיד שהיה מעניין. מי שלא ראה לא פיספס כלום

../images/Emo206.gifל-tamariko

ממש חבל לי לשמוע שזה דעתך לגבי נושא כה חשוב וכאוב. אני לא רוצה לאחל לך שיקרה לך חלילה וחס מה שקרה למשפחות ולילדים כי זה לא לעניין. אבל תנסה/י לרגע להעמיד עצמך במקומם. ממש חבל שאת/ה כותב/ת דברים כאלו בפורום ציבורי. אני מצר על כך ומקווה שלא באמת התכוונת לכך...

iris2210

New member
../images/Emo23.gifהערב למען ילדי וראייטי

קודם כל רציתי להגיד שמאוד נהנתי והתרגשתי לראות את כל הילדים המיוחדים הללו ואנשים פותחים בשבילם את הלב ואת כיסם ותורמים בעין יפה. זה מפעל מאוד חשוב למען ילדים עם צרכים מיוחדים. ולתוכנית עצמה - הכי אהבתי את הקטעים של מלכות היופי, בוני ומאשה ורביבו ואנה. אהבתי גם את נציגי הילדים- הקטע הראשון עם מיכאל, לימור, רודריגו ועוד. אהבתי גם את הקטע של לימוד גולדשטיין עם מיקי קם וניצה שאול - הן היו נהדרות. השופטים לא הפילו אותי מהכסא כמו שאומרים. אהבתי את הריקוד של אן ושל קלוד האחרים לא התלהבתי מהם. יוסי יונגמן רקד ממש מצחיק לפי דעתי. התנועות שלו היו אגרסיביות בגלל שהוא נמוך לא היתה פרופרוציה בין תנועות הרגליים לתנועות הידיים. הם גם צריכים כנראה ללמוד את הסגנונות שהם שופטים בתוכנית. גם אלי מזרחי - בת הזוג שלו נראתה לי שהיא התרגשה והם עשו טעויות בריקוד.

tamariku

New member
אהבתי../images/Emo23.gif

נראה שהם מתרגשים כי תחשבי איזה מעמד זה בשבילם. ראו שחוץ מאלי מזרחי כולם רחוקים מתחום הריקודים הסלוניים. שמתם לב שיוסי ונטלי לא היו מתואמים. סאלי אן התרגשה מאוד והרגשתי שהיא רועדת ולא יציבה. אהבתי את הריקוד של קלוד ורואים שהוא ממש בעניין הוא גם צעיר יחסית לשאר ומאוד אהבתי איך שאלי מזרחי רקד היתה להם כוראוגרפיה קשה מאוד ומעניינת.

tamariku

New member
לא זו היתה כוונתי

ליבי עם הילדים וחבל לי שזה הגיע למצב שהם צריכים תרומות ותכנית טלויזיה שתדאג להם. . דבר שני לדעתי תרומות צריכות להיעשות בשקט ולא שכל המדינה תדע שפלוני תרם מיליון שקל. אני מבינה שזו הדרך היחידה לגרום לאנשים לתרום חבל לי שזו הדרך. כל מה שהפריע לי זה המיסחור של הנושא. וכמו שכתבו אנשים לפניי יש כל כך הרבה אנשים שזקוקים לתרומות שאין להם גוף שיארגן מופע כזה. אז למי נכון לתרום? כל יום יארגנו ערב התרמה?

דעתי היא.. הראל סקעת אתה מושלם !!

לפי דעתי מי שעשה את כל הערב הזה זה לא אחר מאשר ה-זמר מס' 1 ביקום.. ה-ר-א-ל ס-ק-ע-ת כמובן !! הוא היה כ"כ מדהים פשוט אין לי מיליםם !! איך הוא היה עם הילדה העיוורת.. המקסימה.. פשוט אין לי מילים לתאר את הערכתי אהבתי והערצתי אלייו !! היה לו ביצוע מושלם לשיר "לחלום" ויש לו ביצועים מושלמים לכל שיר שהוא שר.. !! הראל הוא פשוט ה-זמר מס' 1 בארץ, בעולם, בגלקסיה, ביקום !! הואאא פשוטטט מדהיםםםם מדהייייםםם מדהים !! וחוצמזה.. הטקס היה מעלף נהנתי מכל רגע.. בעיקר כאשר הראו את הראל.. הראל עשה את השיא של הערב !!

hacin

New member
מישהו הקליט ויכול להעלות לכאן קטע?

אני מחפשת דחוף את השיר שהראל סקעת שר "לחלום" אם משהו הקליט את הקטע ויכול להעלות לכאן אני ממש אודה לו זה למטרה טובה (קשור לילדת וראייטי) תודה

בקשר לבקשתך מאמי..

נשמה אם את עדיין מעוניינת.. יש ת'שיר בפורום.. ובשביל מטרה טובה?! עושים הכל! אוהבת ומקווה שעזרתי.. נועםםם..

2 Mיכל

New member
לא ראיתי.

הקליטו לי ואפילו את ההקלטה, כשאני יכולה לדלג על קטעים לא רלוונטים, לא הייתה לי סבלנות לראות. זה פשוט לא זה כשכולם רוקדים יחד, שלא לדבר על המריחות האין סופיות.

למעלה