מישהו ראה את הסרט:

אMור

New member
מישהו ראה את הסרט:

THE DEVIL WEARS PRADA? מזה זמן רב אני מפציר בעובדת שלי על תוצאות במקום תירוצים, עד שהחלטתי לקנות לה את הסרט ע"מ שתראה מה זה מוסר עבודה גבוה ומה זה להביא תוצאות בכל דרך אפשרית בכדי לרצות את הבוס ולהתקדם בעבודה. היום שאלתי אותה: נו?? ראית את הסרט? והיא ענתה: yes, it is a very good movie but I dont know why you wanted me to watch it

ממך ציפיתי ליותר

אחרי שלוש שנים לא הבנת שלא עובדים אם הסינים ברמזים? הם לא יכולים, ובודאי ובודאי לא רוצים להבין רמזים. יש לך משהו להגיד לה, תגיד לה בפנים. מעבר לזה, אני אהבתי את הסרט, אבל הלקח שלי היה שהעבודה היא לא החיים, היא רק חלק מהם. לא נראה לי שזה הלקח שרצית שהיא תלמד.

אMור

New member
ממך הייתי מצפה

שכבר תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב.. הרי כתבתי :"מזה זמן רב אני מפציר בה..." לא כתבתי שאני רומז לה... פשוט חשבתי שבעזרת סרט, המסר יועבר איכשהו בצורה ויזואלית עם פאן של צפייה בסרט... אפילו בזה צריך להנמיך ציפיות עם הסינים... חבל.... ומה שרציתי שהיא תלמד מהסרט זה שהישגים בעבודה הם תלויי תוצאות - לא חשוב באיזו דרך משיגים אותם... ואחרי שטיפטפתי לה את זה ישירות לראש, חשבתי שהסרט ייתן לה המחשה מסויימת... (וזה לא שהמלצתי לה לצפות בו. קניתי לה אותו והכרחתי אותה לצפות בו בסופ"ש).. אם קונים לך סרט ומכריחים אותך לצפות בו, חייב להיות מסר, סיבה - לא? לא אם אתה סיני.... כמה שהם
ים...

בחייאת זומזומי.

הבאת לה סרט וציפית שהיא תבין משהו. אם זה לא לעבוד איתה ברמזים אז מה כן? זה שהפצרת בה, ואז נתת לה סרט, אתה מצפה שהיא תקשר בין השניים, אז אתה מצפה ממנה ליותר מדי. אלא אם כן אמרת לה אני נותן לך את הסרט תביני איך א ב ג, אתה עובד איתה ברמזים, ואין לך סיכוי איתם. תפסיק לתקן אותי על כל שטות, וכל דבר לנסות להוציא אותי טמבל, כי באמת שנשבר לי הזין.

yaelisam

New member
התגובה היחידה שקיבלתי על הסרט הזה מסינית

היתה: סרט מאד נחמד- איזה בגדים יפים!!!

למעלה