נערה ../images/Emo20.gif
אני חייבת להגיד שגם עליי וגם על חברות שלי הסרט הזה השפיע במידה כל-כך גדוה בפעם הראשונה שראינו את הסרט! כל אחת ראתה אותו בנפרד ופשוט הרגשנו מן רצון אדיר כזה לשנות את אורך החיים שלנו, להיות יותר נועזות, להגיד מה שאנחנו חושבות, לעשות צמות בשיער, ללבוש בגדים נוחים ומיוחדים, להיות עצמנו ולגלות להקות כאלה כמו "the color green". כל-כך אהבתי את הסרט הזה! משום מה, בזמן האחרון, כל פעם שאני רואה סרט סתם, כי הוא היה בטלוויזיה, אני מופתעת בצורה בלתי רגילה! זה קרה לי עם "נערה" זה קרה לי עם "לפני הזריחה"... פשוט סרטים מקסימים... הרעיום נהדר, אבל כשמסתכלים על סרט באותה כמות פעמים שאני הסתכלתי, הסרט מאבד מהאפקט שלו... זה סרט כזה שצריך לראות אותו פעם אחת בלבד, ככמעט כמו כל סרטי האימה שמשאירים אותך בכזאת אסקטזה, שאסור בשום פנים ואופן לראות אותו שוב או שהלך לו כל האפקט הדרמטי או האימתי.... בכלל דומיניק סווין ושון פאטריק פלאנרי (טוד) הם אחלה שחקנים, למרותש טוד ניראה קצת גדול מכדי להיות זמר בלהקה כזו, אבל הוא פשוט משגע, אז למה לא... ו"לוליטה" עם דומיניק סווין, זה פשוט סרט משגע! כל-כך אהבתי אותו! בכלל לא שמו דגש על כל הקטע של הסקס, אלא יותר על המחלה שעטפה את הגבר המבוגר, את אותה תשוקה בלתי רגילה לאותה "נימפת", ילדה כבת 12... וגם ראיתי סרט עם שון פאטריק פלאנרי (נו איזה שם ארוך..) שאני לא זוכרת את שמו כרגע, אבל זה היה על בחור שאחותו נחטפה והחוטפים ביקשו מיליון דולר כופר עליה, ולשם כך הוא וחבריו חוטפים מנהיג במאפיה לשעבר כדי שיפעיל כמה קשרים וישלם לחוטפים את הכסף.... הסוף מאוד לא צפוי אבל גם קצת מאכזב כי הוא עצוב.... אבל הסרט עצמו מאוד מומלץ, עם שלל שחקנים מפורסמים! עם זה ששיחק ב"קלולס" את אלטון, זה ששמו מתחיל בג´יי משהו (לא זוכרת... סורי..), ועוד כמה שחקנים מפורסמים, מאוד מוצלחים. אז הנה לכם כמה סרטים מאוד טובים לדעתי שאסור להפסיד!
לילו