מישהו ראה את הסרט?

blitzmon

New member
מישהו ראה את הסרט?

הקלטתי אותו ^_^ הם תירגמו דיג'ידסטניז כ"דיג'ישפוטים" (WTF?!). המתקפה של אגומון נקראת בכלל להבת פלפל ולא נשימת פלפל, ובמקום הפיצוץ הכוכבי של גריימון היה פיצוץ נובה או משהו כזה. לדיג'יכלים קראו דיג'ימתקנים ודיג'יגדילה נקראה דיג'ישתנות (השתנות כאילו). מי תירגם את העונות הראשונה והשנייה ומי לעזאזל תירגם את הסרט המחורבן הזה?! ולמה הוא היה שלושה סרטים שלובים?

blitzmon

New member
../images/Emo4.gifהיחידה?../images/Emo4.gif

שמת-לב שוויליס הוא זאב בודד?^_^

Goggle Girl

New member
הוא די חייב להיות זאב בודד

א) הוא גר בחור הרחק מכל מקום ישוב ב) אין לו שמה דיג'יגורלים כמו מדובבים בפורום. הוא חייב להיות לבד

Lilindil

New member
אני ראיתי! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

(למרות שאין לי את הערוץ הזה... הקליטו לי.) קארי ממש חמודה בתור תינוקת
השירים של הסרט כל כך מגניבים! אחחח, הנוסטלגיה...
ועכשיו סוף סוף מבינים מה הקשר בין סראפימון לפאטאמון. אבל מי היתה דיג'יגדילת המגה של אנג'וומן? בהתחלה חשבתי שזאת תהיה אופנימון, אבל זאת היתה דיג'ימונית אחרת... וגם צ'רובימון היה שם. וראו את אומנימון, שסופר עליו גם בעונה השניה קצת. התרגום באמת גרוע. בסוף הסרט כתוב השם של המתרגמת אבל אני לא זוכרת אותו. ממש לא הייתי רגילה לזה ש"פרק" של דיג'ימון הוא כל-כך ארוך... בכל רגע חשבתי שיהיה את ה"המשך יבוא..." עם הקול של ריקה...
אלה באמת היו שלושה סרטים שלובים? כלומר, כל סרט פחות מחצי שעה?
ויש עוד סרטים של דיג'ימון חוץ מזה? אז בקיצור, סרט נהדר!

Hikaru

New member
כן

ישנם 7 סרטים לדיג'ימון. הסרט הראשון: 15 דקות. (עונה 1) הסרט השני: 40 דקות. (עונה 1) הסרט השלישי: שעה. (עונה 2) הסרט הרביעי: 30 דקות. (עונה 2) הסרט החמישי: 50 דקות. (עונה 3) הסרט השישי: 30 דקות. (עונה 3) הסרט השביעי: 40 דקות. (עונה 4) הסרט האמריקאי זה 'מוטציה' של שלושת הסרטים הראשונים. כמובן שכולם גם שונו כדי שהם יוכלו להתחבר יחדיו. הסרט השני והשלישי קוצצו ממש כדי שהם יוכלו להתאים לסרט, לא היה תקציב לסרט ארוך יותר. דיג'ימון פרונטייר היתה כשלון ביפן ולכן יצא רק סרט 1...

למעלה