מישהו ראה אתמול

ESPN

New member
מה למה?

הכוונה שלי הייתה, שאם יש לך שאלה על "זורקי" את מאוד מוזמנת פשוט לשאול אותה. לי באופן אישי לא יצא לראות, אבל אם השאלה כבר תחכה פה, אז מישהו שראה יוכל לענות לך.

ESPN

New member
אני אשמח אם תפרטי מה לא אהבת.

בשיא הרצינות. מכיוון שהיה הרבה פרסום לסרט, ציפיתי שיהיה מדובר בסרט מעניין. כאמור, לא ראיתי אותו באופן אישי, אבל יכול להיות שאראה מתישהו בשידור חוזר- אם הוא לא מומלץ לדעתך, אשמח לשמוע יותר בפרוט למה לא.

היי

ראשית אני חייבת לשאול למה הפורום כזה "יבש"? כי חבל מאוד! שנית, אני חובבת מושבעת של ערוץ דוקו , מרוב שצפיתי בערוץ לא נותרו לי סדרות חדשות אז איך שמגיעה סדרה חדשה אני מסתערת היישר על הטלויזיה וצופה...... ומה שקרה עם הסדרה "זורקי" שלא היה בה שום דבר מעניין!או לפחות משהו ברור - ענייני וממוקד . הסדרה היא רצף של הסרטות שהסריטה בחורה את בני משפחתה ...שסיפור המשפחה סובב סביב הבגידה של האם באב. אני מעריכה אנשים שחושפים את חייהם אבל שהחשיפה תהיה יותר עניינית . ( לדעתי האישית)

ESPN

New member
תגובה וגם ../images/Emo91.gif

קודם כל, תודה על ההערות על "זורקי". אני חושבת שמידי פעם קורה שסרטים על סיפורים אישיים יוצאים לא מספיק מעניינים, לגבי הסרט הזה ספציפית אני אצטרך לבחון בעצמי. בקשר ל"יובש" של הפורום - הפורום פתוח לכל מי שרוצה לכתוב ולקרוא בו. מאיזשהי סיבה, אנשים בעיקר כותבים כאן שאלות אינפורמטיביות, ובכל מקרה יש "גלים" בכניסות לפורום - לפעמים יותר ולפעמים פחות. באופן אישי אני מאוד אשמח אם גולשים יכתבו ביקורות, המלצות ויחוו דעות על דברים שראו בערוץ, בדיוק כמו שאת עשית. אז את מאוד מוזמנת להמשיך ולכתוב כאן וגם להפיץ את דבר קיומו של הפורום לאנשים אחרים שאת מכירה ושהם מחובבי הערוץ. ועכשיו המלצה: ביום רביעי האחרון התחיל שידור העונה השניה של "30 יום", הסדרה התעודית של מורגן ספרלוק יוצר "לאכול בגדול". למי שלא מכיר את הסדרה היא נדונה בהרחבה בפורום בעבר . בפרק ששודר ביום רביעי, מורגן הכניס את עצמו לכלא לשלושים יום. היה מרתק, מותח ופשוט עשוי טוב! הפרק הראשון ישודר בשידור חוזר בשבת ב23:00 ופרקים נוספים ישודרו מידי יום רביעי בעשר בערב. צפייה מהנה

למעלה