מישהו ראה אתמול?

tvguy

New member
מישהו ראה אתמול?

את אלי יצפאן עד הסוף? אני ראיתי רק את הסוף את הסטנד אפ שהיה אגב מדהים! מה לגבי השאר? מה הקונספט? מי התארח? היו שטויות? היה טוב? או סתם אדיוטי?

אלי.

New member
זבל טהור

ואני מדבר כאחד שמתפעל בכל פעם מחדש מהיכולת של יצפאן לגלגל אותך מהכסא. אין שום סיכוי שהאנרכיסט הזה יוכל להנחות תוכנית אירוח מסודרת - זה פשוט לא מתחבר. המונולוג לא מצחיק, שלא באשמתו כנראה, והוא מקריא אותו בטון של ילד בר-מצווה. המערכונים ממוחזרים (הנהג מונית שלו, כשבמקום סוויסה מופיע טופז, עם טקסט מפגר), והראיונות - חבל על הזמן - הפרסומות כבר יותר מעניינות. יוצא דופן היה ``הראיון`` שלו עם פלאטו-שרון, שם הוא כנראה נשבר, עזב את כל השאלות והתחיל להשתולל בחיקויי פלאטו ובירידות אישיות. אז זה כבר היה יצפאן. את סוף התוכנית כבר לא ראיתי. בקיצור - חייב שיפור, ודחוף ! כמו כן, ח-י-י-ב-י-ם לתת לבן-אדם חופש להשתולל ספונטנית, אחרת גם מתי גולן כבר יותר כריזמאטי.

MiToOsH

New member
היה מצחיק בטירוףףףף (לדעתי)

בעיקר הראיון עם פלאוט שרון שבאמת כבר לא יכולתי לנשום מרוב צחוק חסר מעצורים (וכשאני מתחילה לצחוק --> וזה קורה הרבה, אפילו יותר מדי) זה עצוב, או יותר נכון מצחיק.... את כולם..... יש את זה כל יום אז תוכלו לראות היום ולדעת בעצמכם aMiT

אלי.

New member
היום היה כבר הרבה יותר טוב.

אם כי המונולוג בהתחלה עדיין מעאפן, וגם המערכונים - יותר טוב שלא היו. אבל הראיונות כבר יותר קולחים - פחות שאלות כתובות ויותר אלתורים. יכול להיות שזה תלוי גם באורחים. בקיצור - שיפור ניכר.

MiToOsH

New member
דווקא לא אהבתי....

זה באמת נראה כאילו הוא שילם לפנינה רוזנבלום שתעשה לו פרסומת ותצחק כמו מפגרת <או שזה הצחוק הנורמאלי שלה ואז אני באמת מרחמת עליה>. בכלל אני לא סובלת אותה היא סתם בלונדינית <לא יודעת אם זה צבע או לא אבל זה לא מעניין אותי גם> עם אופי של בלונדינית מטומטמת יותר מבלטה.... <אני היחידה ששונאת אותה או מה?> חוצמזה מזה שפנינה זה שם של מפגרות <פנינה רוזנבלום, המורה שלי לאנגלית (אני מבקשת להתייחס לעובדה שאני בהקבצה א....), הגננת שלי בגן....וידה ידה ידה>. KiLL aLL The PNiNaS iN The WoRLD !!! aMiT

zsheli

New member
היה מצחיק מאוד

היה ממש מצחיק במיוחד החבר`ה בסוף עם הסטנדאפ

למעלה