מישהו ראה אתמול

עו מר 5

New member
מישהו ראה אתמול

את התוכנית "רשיון להרוג" של חיים הכט? איזה דברים מצמררים יש שם, ישבתי לראות את זה ופשוט יצאתי מזועזע, מהאטימות של המדינה שלנו לעברייני תנועה שלדעתי הם רוצחים לכל דבר, ולא מקבלים אפילו מאסר של חודש... ושעשו את בדיקות הראייה ל100 איש, ומתוכם יצא ש24 לא רואים טוב, ומשרד הרישוי לא מבק ראייה 6:6 הוא מסתפק גם ב- 6:12, מתוך 100 נהגים שנבדקו 24לא רואים טוב, ובארה"ב חובה לעשות בדיקות ראייה בכל פעם שמחדשים את הרשיון, ופה רק בגיל 65, לא יודע מה איתכם אבל לי נראה משהו רקוב פה...

עו מר 5

New member
ועוד דבר

בגלל ששם עושים בדיקות עיניים כל פעם שמחדשים את הרשיון, ירד אחוז תאונות הדרכים ב- 12%!!!!!!!!!

עו מר 5

New member
בטוח כמו שאני בטוח

שהיום יום שישי, רק תשים לב איזה הבדל יש בין שתי המדינות האלה.

crusher

New member
ראיתי את כל הפרקים

של התוכנית "רישיון להרוג" והכי נקרעתי מהאדם הזה שהלך להוציא רישיון על אופנוע, עשה את כל הבדיקות שילם הכל ויצא בסוף עם רישיון... הקטע הוא, שלבנאדם אסור בכלל לנהוג על אופנוע בגלל שיש לו פרוטזה ברגל!!! (והראו את הפרוטזה) הקטע הזה היה כזה מצחיק...

zolotov

New member
רשיון להרוג

התוכנית מצוינת ויש לציין גם את שיטות לימוד הנהיגה וההתיחסות לנושא במדינות אחרות, ובמקרה זה- אנגליה. אילו ישראלי היה נוסע לאנגליה ורואה שם את התוכנה map שכאן מוכרת ונמכרת תחת השם "דרייב", היה קונה אותה ומשוויץ בפני כולם עם התוכנה , אך בארץ לא יודעים לפרגן ולנצל את הידע והיכולות הטמונים כאן אצלנו. אני עובד עם התוכנה והיא יוצאת מן הכלל טובה ועוזרת לתלמיד לדעת ולהכיר את יכולותיו ולמורה הנהיגה להכיר את התלמיד ואת היכולות שלו, עוד בטרם לקח שעור מעשי אחד. כדאי.

87מרסדס

New member
הצלחת להדאיג אותי

עין אחת אצלי היא 9\6 עין שניה 6\6 מה זה אומר?

Superdror

New member
שאין לך שום בעיה להוציא רשיון

במקרה הכי גרוע אני מניח שתצטרך לשים משקפיים בזמן הנהיגה.

למעלה