מישהו ראה אתמול

kingkung2002

New member
מישהו ראה אתמול

סימפסון.? הפרק הזה שודר כבר לפני כמה שבועות , לא?

sideshow

New member
תשובתי אליך. (וגם: שלום לכולם...)

אכן, הערוץ הראשון עשה טעות ושם פרק שכבר שודר. אך למעשה לפי הסדר הכרונולוגי של הפרקים בעונה ה12 זה המקום של הפרק. הפרק הבא: HOMER VS. DIGNITY שודר אף הוא לא מזמן. אך אחרי כן הסימפסונים אמורים לחזור למסלול. שלום לכל חברי הפורום. שמי יובל ואני סימפסוהוליסט. אני צופה בסדרה מאז יומה הראשון בישראל (1990) הייתי אז בן 7. ובידי כל הפרקים מאז ועד היום למעט שנים או שלושה, על קלטות וידאו, (אגב, הם לא למכירה ולא להשאלה.). דמויות אהובות: הומר סימפסון, סיידשו בוב, מגי. דמויות הכי פחות אהובות:אייב, קרסטי,סמיתרז, הלן לאבג´וי. אני צופה גם בפיוצ´רמה, סדרה טובה מאוד לדעתי. ___________________________________________________ "... No tv and no beer make Homer somthing something"

kingkung2002

New member
אז גם

שבוע הבא יש מצב שיהיה שידור חוזר של הפרק<? למה בכלל הם טועים ? או שזה טעות מכוונת?

יש עדיין סימפסונס בערוץ 1?

חיכיתי לזה ביום א´ הראשון אחרי המונדיאל ב-1930 ולא היה. באיזה ימים ושעות זה משודר עכשיו?

kingkung2002

New member
פרקים חדשים

משודרים ביום שבת ב 19:30 ופרקים בשידור חוזר משודרים ביום ראשון ב20:30

sideshow

New member
תיקון קטן. ../images/Emo13.gif

כבר לא משדרים "הסימפסונס" ביום ראשון בשמונה וחצי, במקרה שלא שמתם לב. במקום זה שמו תכנית "גלויות" - בנושא מופעי מוזיקה בארץ ובחו"ל. ביום שבת הכל כרגיל. לתשומת לבכם/לבכן.

tuchi

New member
זה כזה חוצפה!!

מה עם חולי סימפסון הדתיים?!?!?!?
לא מגיע להם?!?!

kingkung2002

New member
שיכוונו

את מכשיר הוידאו (timer )לפני כניסת השבת ואז אפשר לראות את הפרק סתם שאלה כללית , לא יוצאת השבת לפני 19:30 ?

למעלה