מישהו ראה או שמע.

מישהו ראה או שמע.

שיטת השלבים שההתאחדות מתחילה להפעיל, כמו חגורות בקארטה. מי שמעוניין בפרטים, שיתעניין.

טקואנדו!!!!!

הייתה לי חגורה כתומה עם פס ירוק....חי חי חי!!!! לא להיתעסק עם פיצי!!!!!! שאלו אותי עם אני רוצה חגורה שחורה וישר להתחיל ללמד או ללכת שלב שלב... אני, העדפתי להיתחזק... ללמוד איך למקד את הצ´י שלי באנרגיות החשובות לי ביותר! ללמוד איך להוציא את הזקיף שבי (סנטינל). חחחחחחחחחח, סתאאאאאאאאם, אבל באמת הייתה לי חגורה כתומה+פס ירוק!

Master Pitz, I salute

יפה לך ירוק. מדגיש את צבע העור שלך. הקיצור, שלבים - כרגע רק בענף המערבי אני לא יודעת אם יפעילו את השיטה גם בענף האינגליש מכמה סיבות גם מישום שענף האינגליש יותר מפותח ומתוקשר באופן כללי וגם כי הדגש כרגע הוא על הווסטרן והנפקת רוכבים ברמה ארצית אחידה משמע - כל חווה בארץ מקבלת את הזכות להגיש את רוכביה למבחני שלב המבחנים אישיים לכל רוכב ותוצאותיהם משקפות את הרמה הכללית שלו כאשר הוא יכול להשתייך לשלב א´-ד´ א´ זה הכי בסיסי ו-ד´ זה מותאם לקורס הדרכה כמו שאמרתי המטרה היא ליישר קו בין החוות בארץ ולקשר בין חווה לחווה (חווה שאין לה מספיק תלמידים להגיש למבחן יכולה להתאחד עם חווה סמוכה וכו´) המבחנים כוללים חומר תיאורטי ומעשי אותו צריך הרוכב לדעת ולבצע ע"פ החוקים המוגדרים ע"י ההתאחדות הבוחנים הם רוכבים בכירים (ע"ע יפעת קפלן) שהוסמכו ע"י ההתאחדות לבחון את המבחנים הללו כל רוכב שעובר מבחן לשלב מסוים נחשב באותו שלב ורק אחרי מינימום של חצי שני כאשר האידיאל הוא שנה הוא יכול לגשת למבחן בשנית לשלב הבא וכך עד שהוא צולח את כל השלבים בגלל שהרוכבים בארץ הם ברמות שונות במבחנים הראשונים ניתנת הפריבילגיה לגשת לאיזו רמה שרוצים (הכי מתאימה) הזדמנות זו היא חד פעמית ולכן שווה לנצלה כמו כן כדי לקחת חלק בכל זה צריך כל אדם להירשם כחבר התאחדות אז הוא מקבל את החוברת שההתאחדות הנפיקה לצורך העניין (לפי שלבים) והוא רשאי ל nail the trail היהי. חרוז

....

אני שמעתי על זה........ שכול אחד יעבור מבחן ולפי זה יחלקו לרמות ויהיו תחרויות רק לקמה ב ומטה או ק לרמה א אבל לא יודעת מתי הם יתחילו ליישם את זה

למעלה