מישהו קרא כבר...

מישהו קרא כבר...

על זה שיו גראנט כנראה ישחק את לוקהארט? הכל עוד בגדר שמועה...ובכל זאת, נסו לדמיין את יו גראנט עם שיער בלונדיני...יאק...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
יותר גרוע לחשוב עליו בתור

מישהו שאפשר להעריץ!!!

חחח

כתבו ב``הארי פוטר גאלריז`` שהוא אמר באיזה טוק שואו שהוא ישחק את לוקהארט, אבל זה לא בדוק...וכתבו עוד משהו בקשר אליו וה``פ שלא היה לי כח לקרא...טוב, נניח....אולי הוא כן מתאים? יש לו שיניים לבנות בצורה מחרידה...יש לו עיניים כחולות? נניח, יש עדשות....שיער-יצבע לבונדיני (*מקיאה* אני לא רוצה לדעת איך זה יראה עליו...!) ויש לו מבטא שממש לא יתאים ללוקהארט...עוד מישהו חושב עכשיו שהסרט הוא טרגדיה בינלאומית? -ליאת-

Vilia©

New member
מה שנכון נכון אבל....

אני חושבת שזה חמוד ומצחיק לראות איך הם מפשלים עם כל הדמויות שהם עושים אותם בכלל לא דימים לדמויות בספר...*מצחקקת קצת על המחשבה* טלי פוטר

MadonnaFan

New member
חשבתם על זה ש...

1. לוקהרט מופיע רק בספר השני, והספר הוא ``הארי פוטר ואבן החכמים``. 2. כנ``ל, אותה בעיה עם זה שסיריוס מופיע איכשהו בסרט. הוא מופיע רק בספר השלישי! 3. כנ``ל אותה בעיה עם זה שאיכשהו יש את הוגסמיד בסרט!!! שמישהו יסביר לי מה הולך פה!

Vilia©

New member
טוב בקשר ללוקהרט....

הם עושים את שני הספרים הראשונים באותו הזמן כדי לחסוך בכסף וסיריוס מופיע בספר הראשון כשהוא נפגש עם האגריד בבית של הפוטרים.... אז כנראה יעשו את הקטע.... טלי פוטר

dafanf

New member
זה מאוד פשוט...

סליחה שאני נדחפת ככה אבל יש לזה הסבר מאוד פשוט...צריך רק לקרוא יותר טוב את ההודעה על סריוס שפורסמה פה. כתוב שם שהתפקיד עוד לא סגור, ואם כן שהוא יתחיל רק ב-2003. עד כמה שאני יודעת הסרט הנוכחי אמור לצאת כבר בנובמר הקרוב, אז ברור שמדובר בסרט על ספר ההמשך. :cool:

Vilia©

New member
את לא מעודכנת....

הסרט עומד לצאת בקיץ..כנראה באוגוסט... לא יודע..מתישהו בקיץ...אולי ביומולדת שלי!!! טלי פוטר

למעלה