מישהו צריך?

Deena1

New member
מישהו צריך?../images/Emo35.gif

יש לי למסירה שקית עם הרבה בגדי נשים מידות42-46 יש כמה דברים שהם one size, ונעלי נשים מידות39-40 ויש כמה פריטים שמתאימים גם להריון. אם מישהי צריכה לחגים למשל יש כמה חליפות יפות ונעלים חגיגיות! יש גם מעיל לחורף לילדים יש לי ילקוט וקצת משחקים ובגדים-גם מעיל חורף-מידות 4-8 בנים. וכלי מטבח-סכ"ום יש לי גם עגלה של"אפריקה" מלפני 5 שנים אז היא קצת ישנה ואולי צריכה טיפול קטן אבל למי שאין לו זה עדיין יותר טוב מכלום?! מישהו

tallyh

New member
מישהו צריך?

דינה1 שלום אם את רוצה להעביר את הדברים אלי, אצלי כבר יש "מחסן" בחצר שמחכה לקרינונוש להעברה, את מוזמנת לצור אתי קשר דרך המסר. אני ירושלמית מאזור רמת שרת. כמובן, אנא בדקי לפני כן האם הבגדים והדברים באמת תקינים וניתנים להעברה. ואם המשחקים שלמים. להתראות טלי

טלי, אין לי בעיה שתאספי ממנה את

הדברים, בשבוע הבא אני אצלך, בעזרת השם
יש תה?

tallyh

New member
תה

קרינונוש שלום האם יש סוג תה שאותו את מעדיפה במיוחד? ותגידי לי באיזה יום את מגיעה כך שאאפה באותו היום, או מקסימום לילה לפני כן, עוגה, שכן בשבוע שעבר אכלתי בגללך 3 עוגות שלמות (הילדים עזרו לי טיפ טיפה) כי כל פעם אמרתי אולי היום את תגיעי, אז לא נעים שלא יהיה לי במה לכבד אותך. נשמח לראותך ולהכיר את הפנים שמאחרי הסמיילי. טלי

מצחיקה אחת ../images/Emo13.gif

כל תה יכול לבוא בחשבון
את לא צריכה לטרוח לגבי עוגה, אני לא חובבת היסטרית של עוגות, זה בסדר.

אילה40

New member
למסירה

יש לי חבילות של בגדי נשים/ילדים, כלי מטבח וכל מיני. בשיחה עם רותם111 חילקתי לשקיות המיועדות לרותם, קרינושנוש, תמרים ואתנחתא. גרה בתל אביב. אודה על עזרה בניוד השקיות.

למעלה